Reklama

Reklama

VOD (1)

Přírodovědec, který v ponuré aljašské zimě loví vlky, je obviněn z vraždy místního chlapce. Brzy se však dozví mrazivé tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...Zákon přírod neopravňuje k odplatě... Jó to byly ještě časy kdy Netflix neprodukoval sračky(až na výjimky) jako dnes. Hold the Dark(je za mě) hodně zajímavým filmovým počinem. Skvěle zahráno. Perfektně natočeno. Kameraman věděl co dělá. Nádherné záběry zasněžené krajiny a vlků. O napětí a atmosféru není nouze za což může nepředvídatelný děj. Tímhle u mě Jeremy Saulnier zabodoval a film Hold the Dark si u mě vysloužil silný 4hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Cítim sa oklamaný, takéto niečo sa veru Netflixu často nestáva. Celý čas som sedel ako nažhavený a hladný po nejakých odpovediach celého toho krimi mysteriózneho príbehu, ktorý bol veľmi dobre naštartovaný, užíval som si perfektnú mrazivú atmosféru kde hrala prvé husle monštruózna hudba, krásny vizuál, nádherné exteriéry, aby som potom v závere nedostal odpoveď vlastne na nič. Čo to bolo? Fakt neviem. Škoda, že sa nešlo do väčšej hĺbky čo sa týka tej vlčej legendy a hlavne s nejakým cieleným významom. Ale na lepší priemer to stačí, technická stránka je šmakózna. 65/100 ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

POINTA?! Nuda na zimě. Absolutně odtažité, totálně to sere na diváka. Něco tak chladného jsem opravdu dlouho neviděl, skutečně, při té nekonečné délce jsem měl pocit, že zamrznul čas. Film, kterej postrádá duši, nadstavbu a je až příliš uhlazený. Nemluvim jenom o našperkovaném obrazu, bez emocionálních dialogů, kdy postavy akorát šeptaj, nejvíce zbytečné hlavní postavě, jejiž využití je naprosto nulové - ale i co se týče gore, které místní uživatelé vypisují, krom prořízlého hrdla a ustřelené půlky obličeje si tady fakt nic nevybavuju. Neutichající kalamita zbytečných scén. Nebaví mě koukat pět vteřin na to, jak se hlavní postavě boří nohy do sněhu a jak čumí neustále do blba. Asi deseti minutová přestřelka je průměrná, kde nejsou ani znát samotné průstřely a není zde absolutně nic atraktivního. Prostě ten stejnej případ, jako u opěvovaného Revenanta. Nuda na sněhu, bez pointy. Saulnier asi myslí na nějaké sošky, ale není schopnej vtisknout ani tu nejprimitivnější věc do filmu - ZÁBAVU. Jedinej, kdo mě zaujal a kvůli komu dávám hvězdici, je James Badge Dale a jeho charisma. Rozhodně nevim jinak co si mám vzít z filmu, kde blondýnka jako nahá, má na palici divnou masku a pak se nechá škrtit rukou Jeffreyho Wrighta. Asi jsem nepochopil tu velkou myšlenku, metaforu a farmaceutickej podtext za tim! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že som tomu nepochopil, ale aj keby, že tomu pochopím, jednoducho ma to nebavilo. Film sa tak vlečie, že unudí aj mŕtveho. Vôbec som nepochopil o čom ten film je, kedže zo začiatku sa zaoberá vlkmi a potom zas vrahom, ktorý si tu chudákov ľudí masakruje ako Michael Meyers s maskou na hlave. Uznávam, že atmosféra studenej Aljašky sa podarila, ani herci neboli najhorší, ale nudné a pomalé prevedenie príbehu v tomto štýle bolo skoro ako mučenie v niektorých pasážiach. Divím sa sebe, že som to vôbec dopozeral do konca. 35% - 2* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stát se minulostí, je vždycky lepší, než ztratit budoucnost. Jako tenká nit se táhne myšlenka o vzletných rodičovských slovech, které se časem stávají jen lží ve větru.. Ač mlhavá pointa nezůstane pozorným skryta (vztah „vlčího“ vojáka a jeho šílené ženy), může to někomu přijít jako soubor více, či méně sugestivních scén, ze kterého nakonec nevzejde funkční celek. Já si to nemyslím. Saulnier chtěl natočit žánrový hybrid, jenž zavede diváka na zvláštní místo, ze kterého se sice nemusí vrátit se všemi odpověďmi, ale zůstane v něm zážitek, že tam byl a byl něčeho svědkem. Tohle se nebude líbit.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu trvalo 61 dní a natáčalo sa v Kanade v meste Calgary a Lethbridge, taktiež v štúdiu JR Studio v Calgary, ale aj v Maroku. (Astonko)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama