Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

VOD (1)

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ Do kelu!!! To ako vážne tieto animáky s ľahkým nádychom erotiky sa točia ako ešte pre decká? No fúha. Troška silná káva. Osem ročná neter si pri to sama zakrývala oči. Ono sa na to pekne pozerá ale odtiaľ potiaľ :D kám to všetko smeruje? O tom bare kde mali medzi zástavku škoda hovoriť. /60%/ ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá kresba napovídá, že jde o film pro mrňata, ale zdání klame. Tohle vůbec není dětské, hloupé a jednoduché. Naopak jde o překvapivě rafinovanou hru plnou odkazů a dvojsmyslností která navíc zvládá být i zábavná a záživná... Má to spád, mezi postavama to jiskří, dějová linka je fajn... Po krátké krizi v DC animácích (okolo Son of Batman) mě tyhle filmy začínají zase pekelně bavit.. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúci náklad! Scenár tu síce nesiahal ani po kotníky rafinovanosti väčšiny Justice League. Ale strašne som sa smial. Chvíľami nahlas. Parta, čo to tvorila výborne trafila tú skoro až parodizujúcu notu (čo veľmi šikovne predznamenáva intro ála Ružový panter). Hlavná trojica si navzájom hláškovo neskutočne nakladá. Je tam sex, prekvapivo veľa sa tam hreší (čo do kvantity aj do intenzity) a postavy sa chovajú absolútne odveci, čo v tomto prípade kvitujem. "It's not so bad. Smells like ... discipline." Osviežujúce. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Upřímně, smála jsem se od začátku do konce (a ještě teď se směju) - čekala jsem od toho spoustu věcí, ale že to vlastně bude parodie, a to setsakramentsky povedená, to opravdu ne :D Dala bych hvězdičky 4, ale tu pátou si animátoři rozhodně vysloužili za ty obličeje, co Nigtwing a Batman celou dobu dělali (a za tu tichou konverzaci v autě :D). ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Batman se vrací animací zpět ke starším kouskům, za mě nepochopitelné, ale budiž. Tlačení Harley za každou cenu se mi příčí, nicméně v tomto filmu je určitým oživením. Vtípky, jakási komičnost kolem Harley vychází tak na půl a určitým způsobem ubírá na napětí, včetně slabé akce, které je velmi málo. Když fanoušci remcali nad mladičkým Robinem, mladými Titány, tak tato cesta vtipem, odlehčením moc nefunguje. Za mě průměr......5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Po úspěchu filmu Batman vs. Joker (2016) bylo rozhodnuto, že bude tento snímek uveden v kinech. Projekce se ovšem konaly v limitovaném počtu kin a probíhaly pouze jednu noc. Dle serveru The Numbers film vydělal 39 091 amerických dolarů, stránka Box Office Mojo však uvádí částku 6 448 dolarů. (fiLLthe3DD)
  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama