Reklama

Reklama

Deadpool: No Good Deed

Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA, 2017, 4 min

Režie:

David Leitch

Scénář:

Rhett Reese

Obsahy(1)

No Good Deed je krátký film z univerza Marvelu pokračující v humorné až parodující stylizaci filmu Deadpool, jehož druhý díl měl svým uvedením propagovat. Nejedná se nicméně o klasický trailer, tedy sestřih scén, nýbrž o samostatný snímek s vlastním příběhem o jedné superhrdinské vycházce do města. Takto byl uveden před filmem Logan namísto tradičních závěrečných scének lákajících na Marvelovské novinky. Kvůli nahotě však nakonec bylo z této formy distribuce upuštěno a představitel hlavního hrdiny Ryan Reynolds jej uvedl prostřednictvím internetu. (J.Connor)

(více)

Recenze (48)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na film to fakt nemá, ale pořád je to skvělá zábava zhuštěná do pouhých čtyř minut. Deadpool v podaní Ryana Reynoldse je jedna z nejlepších filmových postav vůbec a podle mě je nutné z ní vytěžit maximum, dokud je něčemu takovému doba nakloněná. Samozřejmě nemůže chybět Stan Lee, který je i brzy před stovkou stále skvělý. 80% ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo masochisticky touží po názorné ukázce jalovosti marvelovských scénáristů, nechť se uspokojí u této čtyřminutové marnosti. Hlavní postava se chová jako naprostý trotl. V tašce má ukryté dva meče, které může využít k likvidaci útočníka, jenže místo toho se běží zcela idiotsky převléknout do telefonní budky. Jestli má být Deadpool: No Good Deed pozvánkou na plánovaný celovečerní film, tak doporučuji případnou csfd.cz projekci uskutečnit přímo v areálu pražských Bohnic. Na základě zdejšího pětihvězdičkového slintání je evidentní, že velká část uživatelů sídlí v některém z tamních klecových lůžek. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele

I na ploše pár minut se objeví kupa nápadů, odkazů a humoru, kterým se podaří vyvolat nadšenost. Je vidět, že se pokračování bát nemusíme, jen by asi byla chyba čekat něco revolučního či dosud neviděného. Mně bude stačit, když Deadpool zůstane sám sebou a nepromění se ve vlastní křečovitou karikatury. Ale zatím nemám sebemenší důvod si myslet, že se to stane. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=RVJX7jTIPsc Ale jo, na jedno zhlédnutí vtipná vložka. Logiku komentujícího uživatele Psychora naprosto nechápu - Deadpool si dělá srandu ze Supermanova nelogického převlékání v budce tím, že se chová ještě více přehnaně nelogicky, načež Psychor Deadpoola zkritizuje za to, že se chová nelogicky. WTF? Kritizovat vtip za nelogičnost, když jeho pointou JE nelogičnost? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc tu tohle vubec je, za chvili se tu budou komentovat i trailery? Kdyz jsem tenhle "film" videl prvne, za nic jinyho, nez na 4 minuty natazenej trailer slozenej vicemene ze dvou scen jsem ho ani nepovazoval. Jako parodie na Supermanovo prevlikani sice vtipny, ale minuta by bohate stacila. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Při převlékání v budce je na zdi kina vidět graffiti se jménem „Rey“. (grovik.net)
  • Na telefonní budce, kde se Deadpool (Ryan Reynolds) převléká, je nápis: „Nathan Summers cumming soon!“ Nathan Summers je občanské jméno postavy vystupující ve filmu Deadpool 2 (2018) pod přezdívku Cabel. Slovní spojení pak naznačuje jeho předčasnou ejakulaci. Případně naráží na to, že je na cestě – tedy, že bude ve filmu Deadpool 2. (grovik.net)

Reklama

Reklama