Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (125)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Bylo by to spíš na tři nebýt toho milého poselství v závěru. Má to řadu vtipných dílčích scén, pěknou animaci, ale jako celek je to docela nevýrazné a to jak po stránce postav, tak po stránce hudební. Písničky to nemá určitě špatně, ale úplně tomu chybí nějaká výrazná ústřední melodie, podobně jako třeba Let It Go nebo I See the Light, která se vryje pod kůži. Ale jinak fajn zimní animák, který neurazí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yeti Migo (namluvil Channing Tatum) se jednoho dne setká se stvořením s malou nohou (člověkem), které podle kamenů řídících celou vesnici neexistuje... Čekal jsem další neškodný animák pro omladinu, ale dostal jsem mnohem více, než jsem doufal. Film nabídne slušnou animaci s příběhem, který má dospělou myšlenku. Snímek by si zasloužil na CSFD hodnocení v červené barvě, protože modrá mu nesluší. Určitě nevypínat po zobrazení názvu v závěru, protože je mezi titulky vložena krátká scéna. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nesourodý scénář, každý pes- jiná ves, absence pohádkové poetiky, málo humoru, hodně hysterie a trapných pasáží, postavy nejsou "pěkné" (ve smyslu např. Shrek a Fiona jsou monstra, ale monstra nádherná.. Tady je to na draka, jediný vyvedený byl tatínek hlavního hrdiny). Hudební sekvence je vcelku fajn, ale jako celek: pro mě zklamání. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý animovaný film v roku 2019 prekvapil. Yeti a snezne prostredie bolo rozmanité a pôsobivé aj keď mám už svoje detské roky za sebou, tak ma film bavil a musím povedať že na niektoré animáky by sa aj možno oplatilo vidieť na velkom plátne. Určite by to malo svoj efekt. Piadinožka zabodovala už len za svoj netypický názov. 4* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ach má láska! Ano, mluvím o své dceři! Tady nebudu hodnotit ani tak film, jako hodnotu otcovské lásky a zážitku s dcerou prvně na pohádce v kině :) 3Déčko bylo úžasný! Sem tam nějaká hláška, sem tam nějakej efekt, sem tam nějaká jednoduchost, ovšem vše to přebil pohled na mojí krásnou princezničku v dvakrát větších brejlích než má hlavu, v dokonalým zaujetí a s plnou papulí brambůrek! Je to hrozný a vím, že to sem nepatří, ale já jsem v tu chvíli byl fakt hrdej fotr!!! A to je k nezaplacení!!! 100% ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama