Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ve stylu filmu Vykolejená, další těžkotonážní obrněné vozidlo, nebo neřízená blonďatá střela chcete-li, se po úderu do hlavy probudí do nereálného světa. Komedie je to poměrně vtipná, jelikož v imaginárním novém romantickém světě jsou všichni uhlazení, free a happy, kdežto náš Pandur je celkem hovado a navíc veškeré nadávky vypípává jakási neviditelná cenzura. Na konci je klasická otočka typu "nakonec jsem našla sama sebe bla bla" a všichni jsou hepy jak grepy..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Menej je niekedy viac... Námet filmu poňatý ako paródia na všetky klišé bol perfektný, lenže to neustále tlačenie na pílu bolo skôr na škodu ako úžitok. Ak si pamätáte, pokus o paródiu na romantické komédie tu už bol v podobe Date Movie - ale to bola naozaj bieda. Takže v porovnaní s týmto bolo Isn't It Romantic oveľa lepšie (to už by bolo dosť zlé, keby to bolo horšie, však?). Rebel Wilson je fajn, ale už začína byť predsa len dosť okukaná, a tak jej počiatočné čaro na filmovom plátne trochu vyprchalo. Do hlavnej úlohy v tomto filme mi vôbec nepasovala. Ale koncept filmu bol fajn, bol celkom pozerateľný, sem tam sa na tom dalo dokonca aj zasmiať. Celkovo je to však taký light priemer... ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kapku šité horkou jehlou, ale v podstatě nevím proč se na to zlobit. Vlastně vím, mohlo to jít v chytré parodii víc do hloubky a být to více uvolněné. Mám pocit, že natočit to Němci s Tobiasem Mbarekem nebo ta francouzská parta okolo Alibi na klíč tak je to o moc lepší a uvolněnější. Ale bavil jsem se a jak mám na mega tlusté ženy alergii, tak mi Rebel Wilson přišla v pohodě a má i komediální talent. Co nechápu je Priamka Chopra? Nechápu proč jí všude cpou, oproti ostatním indickým kráskám není moc hezká a hrát neumí ani z rychlíku a to ještě komedie a akce, kde se pořád objevuje, že bych Netflix penízky z Indie? 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)

Reklama

Reklama