Reklama

Reklama

Psychiatr - Anděl temnot

(série)
  • USA Angel of Darkness
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (26)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potešila vzájomná interakcia medzi postavami, rozvoj ich vzťahov, druhá séria priniesla rovnako zaujímavý príbeh avšak príliš sa v nej do popredia dostával feminizmus a politická korektnosť ktorá zatienila inak dobrú dobovú atmosféru príbehu. Najväčším sklamaním však asi bol fakt že si doktor Kreizler v záverečnej epizóde ani len nespomenul na osud svojho zverenca, ktorý sa neúspešne pokúsil napodobniť veľkého Houdiniho. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série o špetku slabší první a myslím, že je to tím, že postava doktora Kreizlera byla trochu odstavena od akce, což mě jako jeho fanouška naštvalo. Naopak klíčové momenty seriál přihrával Saře a nemyslím si, že naložit její postavě klíčovou roli do všech osmi dílů byl dobrý nápad. To jsou jen drobné výtky, abych odlišil druhou sérii od bezchybné první a šoupnu tak o hvězdičku míň. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevadil by mi ani tak hodně velký odklon od předlohy, ze které zbyly jen postavy a základní zápletka, kdyby druhá polovina série nebyla tak nudná. Pátrání po únoskyni dětí jaksi ustupuje do pozadí a namísto profilování pachatele, sbírání důkazů a strhujícího soudního procesu na venkově je tu plno zbytečných dějových linek, které prostě nebaví. Vizuálně a herecky opět super, ale děj nijak netáhne. Doporučuju si přečíst knížku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhá řada si udržela kvalitu,kterou přinesla v té první,ale dál se neposunula.Nejslinější je nová série cca do poloviny - tedy do momentu,než je ukázán vrah/únosce.Po odhalení už se velmi často spíš špekuluje proč a standardně se pátrá.Osobně bych byl raději,kdyby k odhalení došlo později,ale i tak je Alienist seriálový nadprůměr,který v seriálovém suchu přijde vhod...70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého pohledu tu platí totéž, co u první řady. Zase je to o dva díly delší. Dokud se ústřední trojice honí za totožností vraha, tak je všechno parádní. Navíc se tu jedná o ty nejmenší a nutno říct, že tvůrci se s tím moc nepářou, takže slabší povahy mohou mít problém. Všechno klape jako po drátkách, ale jen do poloviny. To nahánění pachatele je předlouhé a místy ukazuje nejen na neschopnost samotné policie, se kterou nakonec člověk tak trochu počítá, ale i na částečnou nekompetentnost hlavních hrdinů. Nebo spíš hrdinky, protože druhá série postrkuje dopředu Dakotu Fanning a celkově hraje spíš na ženskou strunu. Na druhou stranu není to tak hrozné, jak by v dnešní šílené době mohlo být. čekal jsem oproti první sérii nějaký progres a ten nepřišel, ale ani nemůžu říct, že by se seriál zhoršil. Je to tak nastejno. Bohužel i díky Bohu. 80% ()

Galerie (346)

Reklama

Reklama