Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsej pauze som siahol po tretej serii. Uz prva epizoda ma svojim hlupym scenarom a premisami postav takmer presvedcila nesledovat dalej. Ale zvedavy vidiet dalsie Profesorove "genialne" myslienkove pochody som sa s obcasnym rychloposuvom dostal az k poslednej - tentoraz prekvapivo vydarenej casti. Ta je na zasluzene stvorhviezdie. Tie predtym su zial tak derave a doslova hlupe, ze to bolo otravne, ale obcas i zabavne. Berlina nahradil Palermo, a hoci nemal taku "osobnost" ako prvy spominany, mal cosi "do seba". Ako celok vsak slabe ako caj. Prekvapuje ma ten "hajp" pri tomto seriali. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zachvíli nás čeká 4. série, která má snad nejlepší trailer, co jsem kdy vůbec viděl, takže bylo fajn si zopakovat 3.sérii těsně před 4. Nepříjde mi, že by kvalita seriálu klesla, přibyly sice nové postavy, ale jsou skvělou náhradou ( Především nová inspektorka je ultra nekompromisní bi*ch!) a finále celé série je dost možná nejlepším dílem celého seriálu, kde Profesor vykonal šokující rozhodnutí. Nemohu se dočkat, tohle je number uno mezi seriály i napříč filmy. 100% ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojně navázat na dvojřadou jedničku bylo od začátku skoro imposible. A dobrou polovinu série jsem tak vůči konceptu "dáme jim znova přesně to samý" vnitřně trucoval. Ve čtvrtý epizodě jsem ale na trucování začal zapomínat. A s výbornou pátou jsem se dokonce přestal bránit. Wow efekt je samozřejmě nenávratně fuč. Tempo zůstalo. Díky zaň. ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série La casa de papel je už výrazně slabší než první dvě. Stále se na ni dá relativně příjemně dívat, ale už je zde více nepromyšleností, objevují se naprosto debilní akční scény, postavy začínají jednat v rozporu se svými charakterovými rysy, když se to autorům zrovna hodí a tak bych mohl pokračovat. Seriál je dobrý a třetí série je stále ještě v pohodě koukatelná, ale trochu už se začínám děsit toho, co přinesou další dvě série. 69% ()

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série vyniká silnými a dobře zpracovánými momenty, ale poetika první serie se ve své kompaktonosti a integritě rozplynula. Připodobnil bych úvodní díly k puzzle obrazu, ve kterém sestavujeme platónské těleso, kdežto tato série působí jako podnikatelské baroko v porovnání se svým starším já, ale v konkurenci jiných seriálu se jedná o silný nadprůměr. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (13)

  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)
  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)

Reklama

Reklama