Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V premiéře 3. série vyšetřuje Jack Ryan tajný plán na obnovení sovětského impéria prostřednictvím války. S pomocí šéfky římské pobočky Elizabeth Wrightové a šéfa Ruského domu Jamese Greera se pouští do nebezpečné operace. Mezitím se kvůli atentátu na domácí půdě dostane česká prezidentka Alena Kováčová do nebezpečné pozice vůči Rusku. (Prime Video)

(více)

Recenze (13)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva polovica nic moc. Ruske nerativy tu boli vzdy od C-ckovych filmov z 80-tych-90-tych. Coolova ceska prezidentka, ktoru hra vyborna nemecka herecka Nina Hoss pobavila. :) Ale od polovice, kde doslo na akciu a celkom slusny zaver, kedy opat na seba pozornost strhne samotny Jack, je to paradne. Slusny otvarak. 70% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria je tu a začína nám pekne akčne, v podstate prvá polka je viac menej kecacia a politická a v druhej sa dočkáme pár slušných akčných scén i jednej autonaháňačky. Plus poteší aj postava Terezy Srbovej ktorá si zahrala ruskú agentku v Strike Back  akurát tu je očividne na zápornej strane, tak snáď ju Jack kvalitne odjebe. ()

Reklama

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série se mi vážně líbila a vtáhla mě do děje, druhá série se mi líbila ještě o něco více a tak jsem měl od třetí velká očekávání. Jenže to co jsem viděl mě docela zklamalo. Nevěděl jsem, že tam bude Česká republika a že bude mít takovou roli, ale raději bych byl kdyby tam nebyla. To její vyobrazení je fakt špatné a ještě horší je naše paní prezidentka, která se chová jako by byla minimálně prezidentka USA. A co se stalo s Ryanem? Už předtím jednal vždy s výše postavenými lidmi v jejich organizaci a to vlastně až s těmi nejvyššími a teď mu velí nějaká borka co je (asi?) šéfkou americké pobočky v Řecku? Tak to je hodně velký downgrade, zvlášť po jeho úspěších. Rozhodoval jsem se zda dát 2 nebo 3 hvězdy, ale asi nakonec půjdu k tomu nižšímu hodnocení. Snad další díly budou lepší a už tam nebude raději Česká republika. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkušený analytik CIA Jack Ryan není žádné vyjukané ořezávátko. Je sice chlapíkem z kanclu, každopádně za sebou má vojenskou minulost, a když musí, umí se porvat nebo vystřílet zásobník. Píše se rok 1969 a projekt Sokol nebude pokračovat. Jeho cílem bylo udržet a rozšířit hranice SSSR. Máme tu ovšem současnost a Ryan se v Římě dostává k informaci, že tajný plán na obnovení sovětského impéria znovu dýchá životem. Procestuje toho ale mnohem víc. A třeba takovou Alenku Kováčovou čekají těžké chvíle. ()

zavackyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma prvního dílu a celé série je velmi aktuální-ruSSácké teroristické svině. Česká republika mě v seriálu, narozdíl od některých, příjemně překvapila. Až na jeden malinký detail, a tím je prezidentka. Snad to v nadcházejících volbách takto opravdu nedopadne:). Nechápu tak nízké hodnocení, hlavně celé třetí série od některých kolaborantů. Pojďme to dát trošku hore. Po prvním dílu je mi jasné, že mě nová série bude velmi bavit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 23:10 je v popisku Prague Castle, ale na snímku je Chrám Matky Boží před Týnem. (Ondrej.Strna)

Reklama

Reklama