Reklama

Reklama

Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil

  • Jižní Korea 조선명탐정 : 흡혈괴마의 비밀 (více)

Obsahy(1)

Detektiv Kim Min (Myeong-min Kim) se tentokrát vydává se svým pomocníkem Seo-pilem (Dal-soo Oh) na ostrov Ganghwa, kde došlo k několika záhadným událostem a úmrtím. Případ musí vyřešit do Úplňkového festivalu, jelikož se ho má zúčastnit sám král. Po příjezdu narazí na tajemnou ženu (Ji-won Kim), která si nepamatuje nic ze své minulosti, ale je s případem nějak spojena. Jelikož má velkou sílu a umí bojovat, požádá ji Kim, aby mu pomohla při vyšetřování. Brzy zjišťují, že za vším stojí nejspíš upír. (LangiJ)

(více)

Recenze (5)

blexster 

všechny recenze uživatele

Vskutku obstojné, dostal sem co sem očekával, s mírnými úskalí se to dalo dokoukat s úsměvem na obličeji. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Neprehľadné a zmätené s lacnými trikmi. Neeurópsky komediálny charakter absolútne zbavuje snímok akejkoľvek pútavosti. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Detektiv K již potřetí řeší se svým pomocníkem záhadný případ, tentokrát se mu do cesty připletou upíři. Po mírném zklamání z druhého dílu jsem ani nedoufala, že se mi trojka bude tak líbit. Jednička byla sice o trochu lepší, ale i tak to bylo fajn. Líbil se mi hlavně příběh a tajemství z minulosti, které ovlivní i život hlavních postav. Naštěstí se tvůrci vyvarovali přílišnému šaškování a u pár scének jsem se i zasmála. Oproti dvojce tvůrci vsadili na víc známých tváří, takže se tam mihne i Lee Min-Ki a Kim Bum. Přeloženo. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Nejvíce "západní" styl z celé trilogie. Technická kvalita je o třídu výše než u předešlých dílů. Příběh a scénář je nejjednodušší a nejpodobnější západu - jedna storylinka po které film běží včetně všech dostupných (a očekávaných) klišé. Žádné nečekané překvapení tu není a nějaké ty asijské skopičiny či úchylárny jsou velice utlumeny. Film jako by vypadnul ze série Flynna Carsena. A asi by se dal vysílat o nějakém dopoledni i u nás v tv. Možná nejsem úplně fér, protože mě upíři a podobná verbež v rádoby historických filmech nesedí, ale více než 2** tomu prostě nedám. Lepší než jednička, ale horší než dvojka. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama