Reklama

Reklama

Mike Regan je milionář, vlastnící leteckou společnost a žije v nejmodernějším chytrém domě, plném moderních technologií, se svou ženou Rose a 17letou dcerou Kaitlyn. Mikeova společnost vyvine aplikaci s názvem "Omni Jet", která umožní získat letenku tak lehce, jako objednat taxi, a tak společnost může získat tolik potřebný finanční kapitál a začít obchodovat nabídkou akcií. To však vyžaduje souhlas Komise pro cenné papíry a burzy. Ve společnosti se Mike potkává s Edem Porterem, 28letým konzultantem informačních technologií, který zachrání jednu z prezentací Omni Jet. Jeho práce Mika osloví a tak ho požádá, aby opravil domácí Wi-Fi, na kterou si jeho dcera stěžuje, že je pomalá. Porter také upgraduje GPS navigaci v Mikeově autě a tvrdí, že pracoval v Národní bezpečnostní agentuře (NSA) a zúčastnil se vojenské akce v Kandaháru. Porter se seznámí s Kaitlyn a naváže s ní komunikaci prostřednictvím sociálních sítí, jenže Mike ho vyhodí poté, co Kaitlyn pozve Portera do domu, protože je jím fascinována. Edova slibná kariéra ve společnosti tak končí. Zdrcený Porter začne Mika sledovat a nabourá se do jeho soukromých dat, následně i do jeho domu a tajně sleduje, prostřednictvím bezpečnostních kamer a zařízení celou jeho rodinu. Špehuje především Kaitlyn. Porter rozesílá falešné e-maily Mikeovým klientům a na komisy pro cenné papíry, čímž ohrožuje záměry Mikovy společnosti. Převezme plnou kontrolu nad technikou domu, což prezentuje, že v noci se otvírají dveře, zapínají světla, pouští se hudba i sprcha. Falešnými emailem, pošle Rose výsledky mamografu s tím, že má pozitivní test na rakovinu prsu. Rose je velmi zoufalá, ale její výsledky testů byly podle jejího ošetřujícího lékaře ve skutečnosti negativní a lékař jí ubezpečí, že žádný email neposlal. Poté si Mike uvědomí, že za tím vším stojí Porter... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (60)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Sexy James Frecheville, 1)  25letý Australan, (ajťák Ed Porter) mě sexuálně přitahoval._____ 2)  Tím jsem ovšem pozitiva snímku vyčerpal.                           .                             .                                  .                                                    .                                             .                             . ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy už moc lidí nezaujme,navíc když ajťáku v naší malinký zemi je asi půl miliónu,a hackerů taky spousta,a zmrd ajťák jde k šípku.Jo,Brosnan je nevrlej,ale nedivim se .Firma jde do hajzlu,nic se nedaří,a když jsou všichni navyklí na nějakej luxus,tak to nasere.Zato Barry je psychouš,jakejch je mezi námi spousta,a já si vod půlky filmu přál,ať mu kulovnicí upálí hlavu v pase.Film je dobrej,líbila se mi ta protireakce,že neseděl se svěšenejma rukama,a čekal co bude.To mám vždycky rád,a vocenim to..60%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šéf letecké společnosti ukáže lidskou tvář podřízenému ajťákovi, který je shodou okolností psychopatický sociopat, takže pozvání na skleničku bere jako vstupenku do rodinného kruhu. Když je záhy vykázán do patřičných mantinelů, logicky se naštve a začne tropit prostřednictvím sítě neplechu na všech frontách. Tak nevím, co je na tom mysteriózního. Každopádně mohlo to být docela fajn béčko, ale to by tu muselo být jiné obsazení. Brosnana to vyloženě nebavilo a věřím, že kdyby to bylo možné, nedostal by ani zaplaceno. Ještě horší byl jeho protivník, který postrádal snad všechno, co má herec mít. Tihle dva tak úspěšně pohřbili všechna pozitiva, která by se tu dala najít, takže jediné dobré, co o I.T. mohu říct je, že jsem se vydržel dodívat. 25% ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Za několik měsíců si budu pamatovat jen zamyšlenou držku Piece Brosmana a strašně špatně napsaného záporáka, scénárista nedokázal vytvořit osobnost, a tak jen nuceně demonstruje své "šílenství" - například si v autě zpívá nějakej popík pro holky a na konci si bezdůvodně strká pistoli do huby. Zbytečnost. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Taková nicneříkající nelogická IT kravina. Jasně že moderní dům, který obvykle ani nebývá na internetu hackeš :) A když už se ti to stane, tak jednoduše rozmlátíš všechny tablety a je to, kdo by trávil sekundu tím, ho prostě odpojit ze sítě že ? Brosnan se nám pěkně zfotrovatěl, ale dcerušku tam měl pěknou, to zase jo. Bohužel to bylo slabý jak punčocháče v létě. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Mike (Pierce Brosnan) je zatčen ve městě Baltimore, které je od jeho bydliště ve Washingtonu vzdáleno 50 mil. (Johnny.ARN)
  • Když Porter (James Frecheville) vyzvedává Kaitlyn (Stefanie Scott) ve škole, má na sobě kotníkové boty a krátkou sukni školní uniformy. V další scéně, když přichází k domů, má na sobě stále stejnou sukni, ale nyní má podkolenky a mokasíny. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama