Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se zbavit nechtěného snoubence? Beanin plán zahrnuje party loď a mořské panny. Král Zøg se snaží z Elfovy krve vyrobit lektvar nesmrtelnosti. (Netflix)

Recenze (18)

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl, tím, že je pokračováním v příběhu toho prvního, je dokonce i lepší, než jsem čekal. Hlavní postavy se projevili víc a v království to začlo žít. Tentokrát nemá klasícké „pokračování příště“ a tak se určitě budu těšít na další díl. 95 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z druhé epizody mám vlastně úplně stejný pocit jako z prvního dílu. Nebyla vtipná jako celek, vyskytovala se v ní jen vtipná místa, největší problém vidím v tom, že se tvůrcům nedaří tyto momenty propojit, nebo alespoň rozmnožit. Myslím, že seriál má potenciál na to, aby mě bavila vždy celá epizoda, zatím se ale, bohužel, občas nudím. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bean, Elfo a Luci sa rozhodnú za každú cenu zabrániť svadbe princeznej s Merkimerom a tak mu navrhnú, aby ako rozlúčku so slobodou absolvoval plavbu na ostrov, kde by mali žiť morské panny a Bean dúfa, že ich spev zláka jej budúceho manžela do mora, odkiaľ sa už nevráti...ale Merkimer na ostrove narazí na Sirény, respektíve sirény z čeľade lamantovitých. Práve tieto zvieratá pravdepodobne stoja za vznikom báji a povestí o sirénach a morských pannách. Trochu menej humoru v porovnaní z pilotným dielom, zaujala najmä návšteva Bean u bylinkára. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší, než první díl, ale fakt jen o chlup. Aneb neberte si žádná prasata, i kdyby vám tvrdili, že je to princ. :D Králova posedlost elixírem pobavila. A co teprve princova rozlučka se svobodou? Bohužel jako v případě prvního dílu se jedná spíše o "rozkouskovaný" humor, než jako celek.. spíš epizodní zápletky, které vás zaujmou či nezaujmou. Přesto jsem se občas musela pousmát. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Když si princ Merkimer zkouší paruky můžete si na poličce povšimnout vlasů Frye z Futuramy (od r. 1999). (hansel97)

Reklama

Reklama