Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tak čo, je sexi? Za mňa áno!Odporúčam hlavne pre baby👍. Myslím, že každá z nás sa v niektorej z vtipných situácií nájde☺️.Som sexy odľahčene, trefne poukazuje na “úskalia” ženského sveta, ale na druhej strane dokazuje novým spôsobom, staré dobré klišé, že každé dievča je krásne také aké je.Že je treba si vážiť a milovať samého seba so všetkými nedostatkami a chybičkami krásy, ktoré nás robia jedinečnými.💖Keď objavíme čo je na nás krásne, je treba to hrdo nosiť a ukázať celému svetu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si divák vybaví téma důležitosti atraktivního zevnějšku z mužského pohledu, jaký svého času v chytré a nedoceněné komedii Těžce zamilován prezentoval Jack Black, je jednomu docela smutno, že Amy Schumer na to nedokázala navázat. A to nejen komediálně. Film je dost mimo v mnohém. Neatraktivní a muži neobletovaná žena, co má okruh jen svých věrných a stejně neatraktivních kamarádek, se jednoho dne bací do hlavy a poté se vidí jako krasavice. A co jako? Diváka akorát tak čekají téměř dvě malátné hodiny natahované nudy, neb scénář a režie nemá nic, čím by tento časový úsek zaplnily. A nic zajímavého nepřinese ani nenápaditý závěr. Amy je naprosto otravný tlustokožec, která pocuchá normálnímu divákovi nervovou soustavu, kupodivu se ničím vtipným ani neblýskne. Celý děj je postaven na tom, že její okolí jí neřekne/nenaznačí, že není tou výstavní modelkou, kterou vidí v zrcadle. Apropó, v zrcadle vidíme pořád odraz Amy, nikoliv nějakou sexbombu, takže ani do tak obyčejného triku film neinvestoval. Není zde žádná zapamatovatelná scéna, a co hůř - není zde jediná vtipná scéna. Fakt, komedie úplně bez vtipu. Puritány potěší, že film není sprostý a je naprosto zdrženlivý fekálního humoru. Hrdince nikdo neklade žádné úklady, Michelle Williams, která zde zapracovala na atraktivitě svého zevnějšku a v podobném triviálním filmu bych ji určitě nehledal, je zde dokonce za hodnou šéfovou. Naprostá hovadina ve všech směrech. Postrach erekcí na sociálních sítích jménem Emily Ratajkowski je zde též k vidění. 3/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $48,795,601Tržby Celosvetovo $88,426,082Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Amy Schumer je proste strašná, odvalená, skoro druhá Melissa McCarthy, môže robiť čo chce, trapošiť ako len chce ale len málo čo je skutočne zábavné a najlepšie keď sa na záver snaží vypustiť z úst nejaké tie múdrosti o "vnútornej" kráse žien. /25%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je lepší být plnějších tvarů, ale nohama na zemi, nebo ideálem z časopisů a sociálních sítí s hlavou někde v oblacích? Nebo je to vlastně úplně jedno? U Amy Schumer jde spíš než o kila o nízké sebevědomí. Stačí velké přání (po sledování Velkého Toma Hankse v televizi) a pád na hlavu. Námět, kterak všichni ostatní žádnou změnu u hlavní hrdinky nepozorují, je docela fajn. Jenže zbytek dře. Ano, ona se začne prodávat (získá práci snů) a nebojí se ani opačného pohlaví (dosud byla single), jenže pochopitelně začne ztrácet vlastní osobnost, což se nejbližšímu okolí nelíbí. Smyslem má být, že na konci přijme samu sebe bez ohledu na fyzické nedostatky. Protože je chytrá a zábavná. Jenže výsledek chytrý ani zábavný není. A vlastně je zoufale falešný aneb pokud vypadáš zhruba jako Amy, která rozhodně není ošklivá, tak se raději zavři někde ve sklepě. Na mnohými zmiňovanou Bridget Jones to rozhodně nemá, protože ta byla mnohem autentičtější. Zatímco Schumer hraje velmi slušně (ač na humor scénáristé zapomněli), obsazení Michelle Williams jsem nějak nepochopil. Ve výsledku mdlý průměr a trochu střelba do vlastních řad. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)

Reklama

Reklama