Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že tento animovaný seriál je až tak nehorázne dobrý. Po prvom diely to vyzerá ako komédia, no nakoniec sa z toho vykľuje hrdinský príbeh plný silných emócii , výborného humoru a skvelých postáv s parádnou hudbou.Pre mňa je to jeden z najlepších ak nie najlepší animovaný seriál z ktorého dúfam bude ešte veľa sérii.Takýto koniec som teda nečakal sánka dolu a na záver len Chookity pok. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, zajímavý děj a bohužel většinou rozpačitý humor. Hlavní hrdina není sympaťák a má zlozvyk komentovat cokoliv co se děje tím nejtrapnějším možným způsobem. Deset dílů nestačilo abych se ho naučil ignorovat, natož abych mohl doufat, že bych si alespoň trochu oblíbil. Ostatní na tom nejsou o moc lépe, takže jsem se smál jen při situačních vtípcích. Naštěstí jich je tam požehnaně. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkové shrnutí a hodnocení si nechám na později, až budu mít za sebou celou třetí sérii, nicméně chci to dočasné/trvalé umístění v oblíbených seriálech nějak obhájit. Takhle nadšený jsem z žádného seriálu nebyl ani nepamatuju. I Carnivale si mě získával delší dobu, stejně tak Project Blue Book, ale tady jsem už od začátku tušil, že bych si to mohl zamilovat a i přes pár slabších epizod byl pro mě tenhle seriál s každou další lepší a lepší, takže se moje tušení jenom potvrdilo. Možná dojde k nějakému zlomu kdy mě to naštve nebo už to nebude ono (snad ne!), ale stejně chci tenhle seriál prozatím mít v oblíbených. Zaslouží si tam být - a že není jednoduché se tam dostat. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Není to ani Futurama, ani Rick a Morty a je to dobře. Final space je prostě ve vlastní kategorii a má jedinečnou atmosféru, skvělý soundtrack a parádní příběh. Když si zvyknete na hlavního představitele, který je ze začátku poměrně otravný, ale najdete si k němu cestu, tak Vás čeká perfektní epická jízda vesmírem. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Seriál vychází ze tří krátkých filmů Gary Space, které režisér Olan Rogers zveřejnil v roce 2010 na svém YouTube kanálu. V roce 2017 na YouTube zveřejnil také pilotní díl seriálu Final Space. (D.Moore)

Reklama

Reklama