Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu přehnané a silně předvídatelné, ale jako varování to funguje dobře. Vždyť už teď to celkem začíná s různými hlídacími službami, zjišťování polohy telefonu dítěte a tak dále. Člověk si říká jak se mohlo lidstvo vůbec vyvinout bez všech těch pičovin a technologických pomocníčků. Úplně normálně, zdravě a silně. Ne jako dnešní mamánci, mileniálové a další, kteří si bez techniky ani neutřou prdel. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda se skvělým námětem, kterou bohužel zase zabilo její zpracování. Postava Sarah mě ke konci tak strašně lezla na nervy, že jsem jí ve finále přála jenom to nejhorší. Což asi úplně nebyl záměr tvůrců ... Nějak mi připadá, že se z Black Mirror vytrácí ten dokonalý zvrat a luxusní pointa, která nechá diváka ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Overprotecting parents dostáva nový zmysel. Technológia, ktorá by mala svoje plusy ale obrovské mínusy. Reálne si viem predstaviť referendum kde by sa hlasovalo o prijatí tohto zariadenia. Bohužiaľ tvorcovia sa nezamýšľali vo väčšom, a tak tu mám minimalistický pohľad na problematiku, ktorý je jasný ako bude plynúť. Je to fajn, ale... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zničit svému dítěti život? Nechat mu implantovat čip a pak sledovat každý jeho krok. Nejlépe ještě cenzurovat jakékoliv nevhodné jevy, případně zakročit, když dojde k nekalostem. Recept na úspěšný špatný konec! Jinak řečeno, rodiče by rozhodně neměli vidět vše a tento díl je toho důkazem. Přílišná starostlivost a potřeba ovládat je s vhodnou technologií učiněné zlo. 85% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi líbilo téma epizody - rodiče a jejich touha ze strachu děti ovládat (což je jednodušší než vychovávat) a jak to dopadá, když ta touha zajde příliš daleko. Není to v žádném případě překvapivý příběh a je zpracovaní poctivě, ne invenčně. Body navíc ale dávám za všeříkající poslední záběr, kde dcera udělá přesně to, čeho se všichni rodiče děsí. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Technologie v této epizodě, která zaznamenává vše viděno něčíma očima, je velmi podobná paměťovým kotoučům z epizody Celá tvá minulost (2011). Je možné, že jde o jiné využití téhož vynálezu. (hansel97)
  • Sekvencia na pláži v 26. minúte je priamou poctou úvodnej scéne filmu Čeľuste (1975). (Arsenal83)

Reklama

Reklama