Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dětská komedie pojednává o partě podnikavých vesnických kluků a také o jednom obětavém otci, který chce vybudovat opravdové fotbalové družstvo, dokonce i na úkor rodiny. Spatříme však i odvrácenou stránku sportovního zaujetí mimo záři reflektorů: nejen předčasnou pýchu úspěšných hráčů, ale také chování podnapilých fanoušků, kteří porušují veškerá pravidla společenského soužití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

argenson 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že v československém filmu se udělalo hodně práce v oblasti žánru pro děti. Některé filmy jsou dobré, jiné blbé, hlavně se v nich ale dost řve. A chcete-li jeden z nejuječenějších, tak Vyhrávat potichu je správná volba. Príma je tady akorát Lenka Termerová a desetiletý Fíďa Blažek už tady má našlápnuto k image sexuálního idolu. Jinak se tu ale vůbec nic neděje. Teda krom fotbalu a ten mě nezajímá. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

První půlka vypadala dobře. Mělo to - na dětský film z 80' - docela šmrnc, bylo to hezky zahrané a dokonce se i otevřelo zajímavé téma ztráty otce jako dětského idolu. Ale v půlce se to nějak rozklížilo, spousta prostoru byla věnována relativně nezajímavým věcem (past na Hrušínského, krávy, lov ryby...) a to skutečně zajímavé rodinné téma nějak zmizelo do vzduchoprázdna. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já bych ty kluky dal do repre a Novýho nechal trénovat místo DeBílka a pokud by naše fotbal repre měla úroveň minimálně jako tenhle film, tedy klasický průměr bylo by tak o tři třídy výš než jakou úroveň mé teď. Tohle je klasická letní sušenka, když je čas a chuť dá se v pohodě schroupat. Hlavně holčíčí akce kdy kluky v tom křoví zaházely hovnama a dalším sajratem byla hodně inspirativní pokud se jedná o myšlenku co bude dělat až mě před volbama osloví politici. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Taky jsem hrával fotbal, ale takové ptákoviny jsme tedy nevyváděl. A možná proto jsem to taky nedotáhl ani do dorostu... :-) Zdálo se mi, že je hodně znát rukopis režisérky - celé je to v takovém ženském pohledu. A mnohdy je to úplně špatně. Naštěstí paní režisérka našla i jiná témata a následující filmy o nich se jí povedly mnohem lépe. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hlavní dojem ze snímku je neustálý řev. Řvou děti doma, děti na hřišti a dospělí všude. 1) Organizované emoce, jak je předvádí film, mi připomínají raná léta budování socialismu._____ 2) Zaujali mě 11letý debutant Filip Blažek (starší bratr Honza Šedivý) a ještě více Filip Železný (mladší bratr Ondra)._____ 3) Film by nebyl špatný, ale hvězdičku odnímám za to neustálé hysterické řvaní. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se točil v Krásné Hoře nad Vltavou, hrají tam i někteří místní obyvatelé. (LaDaCa)

Reklama

Reklama