Reklama

Reklama

Strach a touha

  • USA Fear and Desire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři vojáci přežijí havárii letadla a ocitnou se v lese 6 mil za nepřátelskou linií. Vymyslí plán: Dojdou k nejbližší řece, postaví vor a v noci vyrazí do nejbližší přátelské zóny. Jejich plán vychází do té doby, než cestou narazí na mladou ženu... (Revolver)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

je moze , ze niektorym pritomnym dementalom  sa film pacil, no ale u mna len podpriemerna planoba. Nedopozeral som nedalo sa 

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Mne sa tento Kubrickov debut veľmi páčil, tak pokiaľ ste videli len tú nekvalitnú verziu, ktorú niektorí aj spomínate v komentároch, skúste si film vyhľadať znovu. Nie na tej známej úložnej stránke, ale na tých rýchlejších, kde nemusíte čakať na stiahnutie tohto hodinového film, dve hodiny. :)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Bože, to bol ale čistý amaterizmuz. To aj študenti z VŠMU zvládnu podat príbeh lepšie. Čo už, začiatky bývajú väčšinou velmi ťažké. Hodnotenie: 35%

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

Tak jak to s tím vypadá? Rád bych se na to podíval, pokud je to už kompletní.

Související novinky

Kubrickův „ztracený film“ konečně v HD

Kubrickův „ztracený film“ konečně v HD

08.08.2012

Psal se rok 1953 a čtyřiadvacetiletý začínající filmař jménem Stanley Kubrick natočil za 50 000 dolarů vojenské drama Fear and Desire. Bylo o čtyřech vojácích, jejichž letadlo havaruje za… (více)

Reklama

Reklama