Reklama

Reklama

Dva nepravděpodobní společníci se vydají na nebezpečné dobrodružství přes neprozkoumanou planetu a snaží se utéct z nebezpečné a dezorientující reality, kde všechny myšlenky je vidět a slyšet... Na planetě, kde žije Todd Hewitt (Tom Holland) všechny ženy zmizely. Muži jsou zase postiženi “hlukem”, sílou, která zveřejňuje všechny jejich myšlenky. V tomto nebezpečném světě nouzově přistane se svou vesmírnou lodí Viola (Daisy Ridley). Todd ji objeví podle zvláštního ticha a přísahá, že ji ochrání. Bude však na to muset najít vlastní vnitřní sílu a probojovat se tajemstvími planety. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi neprechovávam voči "Chaos Walking" tak negatívne pocity ako niektorí iní, no nemôžem vnútorne zhodnotiť, že čo som mal možnosť vidieť bol reálne dobrý film. A je tu niekoľko veľkých elementov, ktoré mi prekážajú. V prvom rade, že je film vysoko priamočiary. Viete presne odhadnúť čo sa bude diať, k čomu dospejeme a aj ako. Povedzme to takto. Náš hrdina Todd Hewitt má predstavu o tom ako svet, na ktorom žijú existuje. Lenže samozrejme veci budú trošku inak ako je oficiálna verzia. A viete si predstaviť aká je realita. Takže načo to zahmlievanie? Len to zdržuje. Máme tu aj malé stretnutie s pôvodnými obyvateľmi "Nového sveta", ktorí sú tu dokopy len pár minút a nemajú žiadnu väčšiu rolu. A to je škoda, lebo sa mohli využiť lepšie. Postavy sú veľmi jednoducho spracované a so svojimi rolami. Takže nič viac od nich ani nečakajte. Mnohí sa sťažovali na efekty okolo hláv našich hrdinov, keď sme mali možnosť vidieť ich myšlienky. Mne osobne to nevadilo. Dokázal som sa s tým stotožniť a niekedy keď to vizualizuje ich myšlienky a spomienky alebo sny, je to celkom zaujímavé a dá sa to aj celkom slušne využiť. Herecké výkony sú dobré, no v tomto smere som ani nič iné nečakal. Ridley, Holland a Mikkelsen sú talentovaní herci a rozhodne vedia vo svojich rolách chodiť. A musím povedať, že kazateľ Aaron je tu miestami skutočne nebezpečný až démonický. No film reálne dokopy nemá vo svojom príbehu nejakú originálnu kosť. Námet je skvelý, no spracovanie je tak priamočiare a staré, že to dokopy neponúka niečo, čo by som dokázal nejako výraznejšie oceniť. Neľutujem, že som film videl a rozhodne som tohto roku videl aj horšie počiny, no označiť to za dobrý film by bolo nadhodnotené. Hodnotenie: C+ ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

No, "nový" Jumper se nekoná. Ústřední dvojka je sympatická, jenže dějově to bylo nudné jako prodejce vysavačů. Poslouchat volně slyšitelné cizí myšlenky může být zajímavé, ale pravděpodobně jen nějakou chvíli. Ty problesky spíše rušili a jen občas to zamířilo do vtipných situací (s polibky). Naháněčka od ničeho k ničemu. Prodloužený pilot k seriálů by zněl líp. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo celkem dobrej a originální nápad, ale nemělo to takřka žádný koule... Nápad originální v tom, že všichni vidí a slyší tvoje myšlenky, takže si nemůžeš myslet co chceš, páč se to prostě neutají. Jo a to se tejkalo jen chlapů, ženský tenhle problém neměly :o). A já se ptám, není to náhodou diskriminace? :o). Je to sice z daleký budoucnosti, ale lidi tady jezděj na koních, takže je to spíš retýrko... Od rejži, kterej má za sebou Agenta bez minulosti a Na hraně zítřka bych očekával větší parádu... Tenhle film upadne již brzy v zapomnění... ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Zprvu divné až podivné. Pak jsem ale přistoupil na jejich hru a náramně jsem se bavil... jsem Todd Hewitt,  náramně jsem se bavil.. jsem Todd Hewitt,  ..náramně jsem se bavil.. jsem Todd Hewitt....náramně jsem se bavil. jsem Todd Hewitt. V podstatě dokonalý casting. Solidní řežie. Kvalitní scénář. Příšerný střih! Ale hlavně Super nápad. Nadhodnocuji protože tahle jednohubka si 53% rozhodně nezaslouží.! Za mě 4-5* a 80% ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Dokonale marný festival špatných (nebo vystřižených) rozhodnutí, který by působil nedomrle, utrápeně, bezradně a zastarale i před sedmi lety, kdy zažívaly tyhle young adult věci peak. Možná to fakt měli raději vůbec neuvádět, a místo toho udělat film o filmu, který by začal tím, jak Charlie Kaufman odevzdává první verzi scénáře. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (17)

  • Kópie filmu na Blu-Ray majú vymazaných až 45 minút materiálu. (Arsenal83)
  • Daisy Ridley (Viola) nosila pro natáčení falešnou blond paruku. (ČSFD)

Související novinky

Kdo převzal roli Grindelwalda?

Kdo převzal roli Grindelwalda?

26.11.2020

Před dvěma týdny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. intenzivně jedná s hercem Madsem Mikkelsenem o jeho možném nahrazení Johnnyho Deppa v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda ve třetích… (více)

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

Limanův pandemický heist nabírá obsazení

02.10.2020

Ještě než se Doug Liman vydá spolu s Tomem Cruisem do vesmíru, chystá se režisér natočit pandemicky heist thriller Lockdown. A jeho nízkorozpočtová novinka už dokonce má i obsazení. V hlavní roli si… (více)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Reklama

Reklama