Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost. A dostal jsem blbost. Ale v dobrém slova smyslu. Žádný horor, ale nahláškovaný gore slasher. Je to vtipné, správně dementní, nepřekračuje to hranici vkusu co se brutality týče, ale i tak to má drive, o kterém by si mohly podobné žánrovky jenom nechat zdát a prostě to upřímně baví. Prostě takový Rkový Sám doma. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jako nechci nějak rýpat, ale když se téměř po celou stopáž smějete jak blázen debilnímu scénáři, hereckým výkonům na úrovni vyplivnuté žvýkačky a dialogům, u nichž by hluchoněmý kroutil pohoršeně hlavou, asi to žánr horor vážně nebude. The Babysitter má totiž už velmi podivný začátek, kde si nejste jisti, co to má proboha být. A v momentu kdy dojde k první "vraždě", už se nemůžete až do konce přestat smát. Přidat pár gagů a Adama Sandlera, byla by to povedená "guilty pleasure" komedie! PS: Monolog Belly Thorne o prostřeleném prsu je skutečně "priceless"! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nečetl jsem obsah. O to více jsem byl překvapený při první hororové scéně. A dále se mi to už jevilo jako nějaká zběsilá hororová parodická variace na Sám doma. Myslím, že divák musí být zhulený, zfetovaný či úplně namol, aby se mu to líbilo. Takže pokud si někdy pustím druhý díl, bude to jedině tak, že moje smysly budou něčím otupeny. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Šunka a vajcia" to síce nepochopil/a, v hlave nezaradil/a, no presne takto mohol, a hlavne mal vyzerať, "Better Watch Out", ktorý v porovnaní s týmto, napriek lepšiemu nápadu v podobe "miernej" kopírky "Home Alone", vďaka potláčaniu násilia a vizualizácii gore, akosi ťahá za kratší koniec. Ja osobne som sa bavil. Je to dostatočne vtipné, krvavé, úplne jebnuté a idiotské, no presne takto má vyzerať "dokonale" spracovaný hororový subžáner zvaný "splater", ktorý sa skrátka neberie nijak vážne. A presne takto by ho mal vnímať aj samotný divák. Tu ide o krv, zábavu a hlúpotu v plnej (americkej) kráse, nie o rozlúštenie hádanky v podobe matematickej rovnice ako v "Dobrom Will-ovi". ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Babysitter" sa nakoniec ukázalo ako celkom schopná hororová komédia. Je pravda, že nie všetko sa podarilo, no film ako taký funguje. Vie čím chce byť a ide s tým od začiatku do konca. A ja som si to užil. Musím povedať, že Samara Weaving bola skvelá voľba do tejto role. V prvom momente ako som ju uvidel som si hovoril, že dievča nebude normálna a vôbec ma neprekvapuje, že bude členkou satanského kultu. No súčasne by som povedal, že spolu s Judahom Lewisom fungujú veľmi dobre. Všetky scénky medzi nimi sú spracované tak, že im nemám problém uveriť. Dokonca aj posledné dve pôsobili veľmi úprimne na oboch frontoch. A keď Bee vyroní na konci slzu, niečo v tom skutočne bolo. Ostatné postavy sú lepšie a horšie. Max je celkom dobrý a vie ma pobaviť. Prial by som si viac užiť Sonyu, ktorej Hana Mae Lee dala ohromnú charizmu. John je dokopy zbytočný a filmu toho moc nepridá. V podstate tu slúži dokopy na jeden fór. A Allison v podaní Belly Thorne je miestami skutočne otravná. Rodičov moc nevidíme nakoľko film o nich moc nie je. A čo sa týka humoru filmu, tak ja som sa úprimne bavil. Je to trošku čierna komédia na niektorých miestach, no funkčná. Sú tu trápne miesta, sú tu dobré miesta. Uvidíme čo chce McG priniesť do pokračovania. Len aby to film nepokazilo. Hodnotenie: B ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama