Reklama

Reklama

Bella a Sebastián 3: Přátelé navždy

  • Francie Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Uběhly už dva roky od posledního příběhu o přátelství mezi Bellou a Sebastianem. Sebastian dospívá a z Belly se stává maminka tří roztomilých štěňátek. Pierre a Angelina budou mít svatbu a sní o novém životě na jiném místě, jinde než v horách… Sebastian však své hory opustit nechce. Když se najednou objeví Joseph, bývalý vlastník Belly, je pevně přesvědčen, že ji získá zpět. Sebastian si uvědomuje nebezpečí, které Belle i štěňatům hrozí a rozhodne se udělat všechno pro to, aby je ochránil. (Mirius FD)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (20)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ukončenie trilógie v zásade v podobnom štýle ako boli predošlé dva diely. Atmosféra fajn, príroda opäť nádherná a dejovo nič prevratné. Z toho rodinného pohľadu je to pekný film, z toho odbornejšieho by som povedal, že nič nového neprináša a je to maximálne na jedno pozretie. Takýmto filmom s psíkami tu už bolo mnoho mnoho a niektoré o dosť lepšie. 50 % ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nejlepčí dáreček pod stromečkem 2018, DVD Bella a Sebastian 3- jako jasně, dvojka byla lepší, ale opět dávám za pět...už jen za ty štěnátka...Je to pochopitelně spíš pro děti, ale na Vánoce skvělý filmek...90% (uznávám, že jsem jednu hvězdu přidal za to,že to je prostě Bella a Sebastian a takových filmů pro celou rodinu by mělo být víc) ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Chlapec a jeho pes po tretí krát a najslabšie (hoci len o vlas). Rutinný rodinný film v ktorom deti dostanú psíkov a dospelí zasnežené Alpy, ale v podstate nič viac. Dej je klišé o tom ako zlý a krutý cudzinec tvrdí že Bella je jeho a chce si ju vziať, čo mu samozrejme Sebastián a jeho priatelia nemôžu dovoliť. Spracovanie je primerané zápletke a zo stoličky vás nepostaví, ale s ohľadom na cieľovku sa viac ani nečakalo. 5-/10 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pre Bellu si po vojne prichádza bývalý majiteľ. Šťastie s ním ale neprichádza. Sebastian čelí hrozbe odchodu do Kanady. Predtým sa ale musí postarať o Bellu a jej šteňatá. Tretie filmové dobrodružstvo je zároveň podareným detským filmom. Nemá už tak univerzálne posolstvo ani vydarenú výpravu ako jednotka, no ak má niekto rád psy a vysoké zasnežené hory - nemá čo riešiť. ()

finkie 

všechny recenze uživatele

Poslední díl kráčí ve šlépějích dvojky, takže se víc a víc blíží hollywoodskému mainstreamu (ovšem spíše tomu kolem roku 2000 než dnešnímu). Dvojka byla akčnější a výpravnější, tady se zase objevují hlavně v závěru náznaky hororu. Malý Bossuet zde předvádí svůj ze všech tří dílů zdaleka nejvýraznější výkon, což je logické. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. října 2017 v Lyonu ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama