Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (293)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na rozdiel od väčšiny myslím, že v tomto prípade ide o relatívne originálnu romantickú záležitosť, ktorá sa nedržala žiadnej šablóny. Samozrejme, nejaké spoločné znaky s Rogenovými filmami tu sú - drsný často až fekálny humor, sexuálne narážky, ulietavanie na absurditách.... no v tých ďalších veciach celkom svieže pohladenie. Skrátka veľmi dobre sa na to pozeralo a ako bonus sa človek aj nasmeje. Nadpriemer. 75/100 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší rom-com letošního roku? To rozhodně, ale zároveň si opět musím postěžovat, že jich je v kinech stále méně a méně. Pevně doufám, že jestli Rogena už Hollywood nezaplatí (Od Long shot se rozhodně čekalo víc, pouze 50 mil $ v globálu), tak se přesune alespoň k Netflixu a bude dál produkovat ty filmy, které umí nejlépe. Je až neuvěřitelné, že tolik let po Superbad a Travičce zelené přišel s něčím svěžím, co fungovalo od začátku do konce, pobavilo hlasivky a navíc, přivedlo na scénu stále nádhernou a neuvěřitelně sympatickou Charlize Theron. Dřív jsem ji moc nemusel, ale už ji přicházím na kloub. Jednoznačně doporučuji, a pokud možno ještě v kině. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho happyendu.. keby sa to aspoň trošku snažilo udržať si svoj štandard dal by som o jednu hviezdu viac. Je to škoda. Komédia je to príjemná a netlačí na pílu. Má to krásne momenty rovnako aj zábavné momenty a je to pekne nahypované atmosférou roku 2019. Charlize je absolútne úžasná. Ostatní v pohode. Long Shot je pohodová vec, ktorá v správny moment a so správnym človekom pekne spríjemní večer. Inak je to variácia ktorú sme mohli vidieť už tisíc krát. Akurát že hlavný hrdina je Seth Rogen. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Charlize to s Rogenem moc sluší. :-D Výborná feel good komedie narvaná odkazy a typickými huličskými fórky. S šablonovitostí se v tomhle žánru už tak nějak počítá. Jenže ono to i něčem je. Ať už jde o enviromentální poselství, silné ženy ve vedení, neonacisty nebo politickou korupci Rogen přichází vždy s minimálně jedním dobrým vtipem, který rozběhne diskuzi u piva. Pretty Woman s Cumguyem místo šlapky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vemte velmi průměrný scénář, nechte ho vylouhovat, vyvařte ho, vysušte, vybělte a celý proces opakujte třikrát. Pak vám zbude Long Shot. Naprosto neambiciózní - bez nápadu, bez jediného vtipu, bez sebeméně zajímavé situace. Film prostě plyne a zanechává v divákovi maximálně rozčilení, že mrhá časem, když přitom zírat na rybičky v akvárku by poskytlo dramatičtější a zábavnější příběhy. Naprosté zoufalství o ničem, jen splácaných pár klišé. Mnohé scény jsou i trapné. Ani není jasné, proč se zamilovali, čím je ona tak skvělá politička a proč je on tak výborný novinář. O tom se jen kecá, neukáže se z toho však nic, takže u obou to beru jen jako hru na politické body. SHRNUTÍ: Charlize jako vysoká politička předvádí tak max svůj vzhled. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama