Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (293)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá romanťárna, která sází především na chemii mezi Rogenem a Charlize Theron, což se jí daří. Byť se nepodařilo naplnit politický potenciál, je se čemu zasmát a odpustit se dají i nezbytné sexuální narážky, bez kterých by se asi komedie s Rogenem neobešla, což platí i o určité uřvanosti. Sice jsem čekal trochu víc, ale zklamaný nejsem, 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho happyendu.. keby sa to aspoň trošku snažilo udržať si svoj štandard dal by som o jednu hviezdu viac. Je to škoda. Komédia je to príjemná a netlačí na pílu. Má to krásne momenty rovnako aj zábavné momenty a je to pekne nahypované atmosférou roku 2019. Charlize je absolútne úžasná. Ostatní v pohode. Long Shot je pohodová vec, ktorá v správny moment a so správnym človekom pekne spríjemní večer. Inak je to variácia ktorú sme mohli vidieť už tisíc krát. Akurát že hlavný hrdina je Seth Rogen. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja si na rozdiel od väčšiny myslím, že v tomto prípade ide o relatívne originálnu romantickú záležitosť, ktorá sa nedržala žiadnej šablóny. Samozrejme, nejaké spoločné znaky s Rogenovými filmami tu sú - drsný často až fekálny humor, sexuálne narážky, ulietavanie na absurditách.... no v tých ďalších veciach celkom svieže pohladenie. Skrátka veľmi dobre sa na to pozeralo a ako bonus sa človek aj nasmeje. Nadpriemer. 75/100 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zajímá mě, jak lidé vnímají moje úspěchy.“ - „Víte, my se nezaměřujeme na konkrétní politické kroky…hlavně proto, že to lidi nezajímá.“ Ministryně zahraničí, budoucí kandidátka na prezidentku musí dávat na názory amerického lidu, a to i ohledně svého potencionálního partnera, který je jistě na hony vzdálený nezaměstnanému, „vymóděnému“, obtloustlému, brýlatému, vousatému a židovskému novináři se špatným mířením…Srážka je fajn. Jde o sice naivní, ale jinak moc příjemnou a úsměvnou oddechovku (ne, o modernější Notting Hill se opravdu nejedná). Romantika místy překvapivě dost funguje (nejvíc v momentech, při kterých hrají Roxette), snad jen toho humoru by mohlo být více (ve stylu „vyprazdňování kapes“) a úměrně s tím i méně scén, ve kterých žvaní nevtipný Lance (v o rok starší Dokonalé loupeži mi O’Shea Jackson sednul lépe). Překvapila mě karikatura amerického prezidenta, s koncem to ovšem bylo přesně naopak (osobně bych to střihnul už při scéně před Fredovým bytem). Celkově to vidím na slušné 4*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příběh je pochopitelně jasná hovadina, a protože jde i o romantiku a nejen o komedii, je závěr až děsivě předvídatelný, a přece jsem se dost dobře bavil. Nebýt oslavných davových scén v závěru, které si patosu chtivé americké publikum tolik žádá, klidně bych ještě jednu pětihrotou přihodil. Pokud je totiž mužským romantickým hrdinou otylý rabín v šusťákovce, který občas přeleští karosérii či podlahu tím mopem, co nosí na bradě, je těžké se nesmát. O oku příjemné záběry se s přehledem postarala Charlize Theron, scénář nebyl tupý, bylo se čemu zasmát, tak proč ne? ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama