Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za okouzlujícím půvabem Anny Poliatovy, pařížské top modelky, se skrývá tajemství, díky kterému se ocitne v centru nebezpečné operace, rozehrané špičkovými agenty soupeřících tajných služeb. Film Anna je strhující a nervy drásající jízda plná překvapivých zvratů, vášnivých vztahů a dechberoucí akce. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (512)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film láka na niektoré veľké mená, okrem teda Sashy Luss, to neviem kto je. Možno je známa na ruskom instagrame, ale ja neovládam azbuku. Sasha tu hrá homosexuálnu modelku, ale keď treba oklamať muža, potom vie byť samozrejme aj hetero, čo svojím posolstvom neprináša nič nové. Ale nevadí, filmoví tvorcovia splnili svoju kádrovú povinnosť odviesť svoj desiatok dúhovým úchylákom. Na druhej strane sa nám tu opäť ukazujú nové známe stereotypy - mafiánski Rusi, heterosexuálni muži ako tyrani, policajti ako blbci (ale tomu zas aj trochu verím). Celkovo sa film snaží byť tvrdou gangsterkou, čo Besson v minulosti celkom dobre dokázal urobiť, ale v tomto prípade sa snažil len nakopírovať svoju Nikitu. Fanúšikov tohto žánru môže film ale potešiť. ()

anais 

všechny recenze uživatele

To už není sestup, to už je fakt, který je třeba přijmout. Luc Besson před dvaceti změnil styl i ambice, a rozhodl se točit francouzské žánrové filmy, které budou schopny konkurovat těm americkým. A svým způsobem se mu to daří. Já asi nikdy nepřestanu doufat, že se rozhodne zfilmovat něco náročnějšího, a asi nikdy už nezažiju tentýž pocit jako kdysi u Magické hlubiny, Leona, nebo Nikity. Anna je povrchní podívaná, která sází na efekt. Je zamrzlá v devadesátých letech a sází na estetiku ze které si dělal legraci třeba Zoolander. Anna má špatně obsazenou hlavní roli, rádobycool dialogy a zcela nepravděpodobný děj. Je pravda, že se na to lze dívat jako na čirou zábavu, komix či příslovečnou francouzskou potrhlost, a možná to ničím víc ani být nechce. Ale je to prostě smutný pohled... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIKDY NEVĚŘ OSTATNÍM, ALE SOBĚ!…“ /// Brutální Anna. Besson už neví kudy. Zřejmě proto, že variace na Pátej element nebyl průser, tak se pustil do Nikity. Tož vypráví celkem slušnej příběh…tu 5 měsíců dozadu, tu 6 dopředu a když koukám na Sashu Luss, tak Luc udělá akční hvězdu z kohokoliv! Rudá volavka byla komplikovanější, ale Anna je klasickej Bessonovskej biják. A to ten lepší! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád poznám holku, který týpci upadaj (asi tak 50x) na vidličku. 2.) Chce mě KGB. 3.) Thx za titule „Parzival“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zaprvé, bavil som sa. Zadruhé, ako toto mohli natočiť bez lesbickej scény? Zatretie, absolútna strata súdnosti, neschopnosť natočiť vážny film, neochota natočiť priznane nevážny film, pravdepodobne mozgová obrna, využité tak dve percentá. Keď už sa po x-tý krát tvárite, že tentokrát už naozaj a zas vám výjde len tupá oddychovka. Aj keď je to asi desaťnásobne lepší film ako bola Lucy, naozaj dobrý, seriózny príbeh mu nevyšiel od minulého tisícročia. Besson to má za sebou. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Není to překombinovaný, je to jenom úplně blbý. Navíc prostě nedávám tyhle ostrý holky, který mají anorektickou tělesnou konstituci, že by jim ruce ztěžkly i s párátkem v dlani, a přitom si to dávaj na férovku s přesilou namakaných bodyguardů. Besson je už jenom parodií sama na sebe, ale Europa Corp. mu sype, tak proč by to měnil. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kde se Anna (Sasha Luss) vyčerpaně opírá o zeď ve sprše po nezdařené misi, je odkaz na dřívější režisérův film Léon (1994), kde byli okolnosti velmi podobné. (TaNya_)
  • Hned v úvodu filmu (rok 1985) projede městský autobus světelným značením, kde projíždí moderní auta, později semafor pro chodce s odčítáním času. (Di Tecka)

Reklama

Reklama