Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh nie je nový, ani nijak originálny ale má dobré dialógy a herecké výkony. Zvrat na konci som tak trochu predvídal, že prichádza, ale napriek tomu bol prekvapujúci akým spôsobom ma emocionálne zasiahol. Vizuál, ktorý vidíte, je pekný, dáva vám pocit starého módneho thrilleru. Chémia medzi hlavnými postavami je tiež vynikajúca a príbeh zachováva v napätí. 6,5/10 ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Thriller, áno aj. Ale v prvom rade kus slušnej romantiky z prostredia špiónov. Za mňa sympatická, ľahko nadpriemerná komorná konverzačka s nejakým tým zvratom pri konci, na pozadí jednej nevydarenej akcie a tragédie v jednom viac menej o dvoch hercoch. Výber hercov mi ale sadol. Pine má charizmu a Newton tiež nie je na zahodenie, navyše tu ukáže kozy. Čo je ale najpodstatnejšie, chémia medzi nimi funguje perfektne a to je viac menej základ a najväčšie pozitívum filmu. Nebyť toho bol by to celkom prúser, ale takto sa to dá odporučiť na kľudný nedeľný večer. Najme vo dvojici. Ak ale niekto očakáva akciu, alebo prekombinovaný sofistikovaný thriller nech skúsi inde. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Retrospektivně vyprávěná špionážní konverzačka, která ve výsledku není k zahození a podle zdejších recenzí jsem čekal o dost větší průser. Chris Pine je po několika letech po únosu letadla a zabití 120 cestujících povolán, aby se sešel s bývalou kolegyní a společně zjistili, kdo z kolegů byl krysa a stál za tehdejším incidentem a za pomoci nových informací ukázali na viníka, ale nakonec možná přece jen není všechno tak jednoznačné, jak si divák od prvních minut myslí. I přesto, že jde víceméně o 100minutové povídání u stolu, má film celkem podmanivou dějovou kostru a formu postupného podávání informací, takže se divák rozhodně nenudí a celkem vstřícně hltá nové odkrývání minulosti. Hodně potěší i zvrat, po kterém přijde rovnou ještě jeden, daleko větší a více šokující zvrat a v posledních minutách jsem byl dokonce pěkně přišpendlen k sedačce. All the Old Knives je film, který se bude pohybovat nad průměrem, ale já mu tu čtvrtou hvězdu milerád přihodím, protože i přes počáteční skepsi mě ke konci příjemně překvapil. Pokud váháte, tak se nenechte odradit a bez rozvah do filmu běžte. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Chris Pine má v poslední době hodně špatnou ruku na projekty a jeho spolupráce s Amazonem, mu asi zaplatí nájem ale nezajistí mu kariéru. Po nemastném a neslaném Contractorovi, příchází na diváka totožně působící Všechny staré nože. Špionážní thriller, který se tempem odkazuje na klasiky žánru ze 70. let, ale chybí mu působivý a funkční scénář a zajímavé postavy, potažmo herci. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Pod slovem strhující a thriller si dokáži představit jak třeba sněhulák utíká před sluncem, nebo kojence s dudlíkem v desátém patře hrající si na římse, ale určitě ne dlouuuhé pohledy, pomalé tempo, víceméně komorní atmosféra a stará zrezlá láska sosající víno .... nazval bych to drama a stopáž zkrátil o cca 60min. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Místo setkání, kde Henry (Chris Pine) a Celia (Thandiwe Newton) večeří, je údajně restaurace „Vin de Vie“ v Carmelu, kde se podává pouze víno, zatímco ve skutečnosti byla prosklená restaurace s výhledem na oceán postavena na zvukové scéně v Londýně s použitím LED kulis. Vypadá nápadně podobně jako Canlis v Seattlu. (Johnny.ARN)
  • Světlo prosvítající skrz „slaninu“, kterou Henry (Chris Pine) krmí Celii (Thandiwe Newton) v restauraci, jasně odhaluje, že se jedná o vegetariánskou slaninu, nikoli o pravou slaninu, a to i přes několik komentářů, že se jedná o pravou slaninu, včetně Henryho, který Celii vynadá, že jí chutná, když tvrdí, že už nejí maso. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama