Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Film plný flashbacků a sexu hlavních hrdinů. Jako by tam to drama s únosci ani nebylo. A chudáka pekaře zlí Amíci vydali - a proč? Vždyť byl nula. Nemohl být zdrojem žádných podstatných informací. Proč by ho práskli? Sex mezi agenty není zakázán, vztah ano a pokud k tomu dojde, jsou rozděleni = proč asi? Ten příběh Romea je tak blbý, až to bolí. Ona volá ze svého mobilu Teherán? Jemu na jeho mobil volá ... jenomže to je vše zjistitelné a žádný profík by se takhle idiotsky nezachoval. Navíc volání na čísla může být provokace a záměrné kompro. Tady film o CIA hodně zklamal. A finále bylo dětinské. Výslechy podezřelých se nevedou při hostině a chlastačce. 50% za herecké obsazení a snahu ukázat, jak je těžké být špionem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalá špionážní konverzačka, která jako kdyby vypadla z pera Johna le Carrého. Bohužel tentokrát s tím rozdílem, že se do zajímavé špionážní linky snaží zakomponovat ještě vztahové drama s nepříliš fungující chemií mezi Chrisem Pinem a Thandie Newton. Víc jak hodinu se tady míchají a rozdávají karty, aby se pak dvacet minut blafovalo a nakonec vše vyvrcholilo v posledních pěti minutách finálním zvratem. Ten sám o sobě není špatný, ale do lepšího hodnocení film nevytáhne...65% ()

Reklama

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Snažila som sa dávať pozor, ale vôbec som nepochopila o co v tomto filme išlo. Prestrihavaju sa tu rôzne časové roviny, rieši sa únos lietadla teroristami a milenecký vzťah kolegov a úplne mi unikli súvislosti. Vôbec ma to nebavilo a čakala som, že na konci sa dozviem nejaké vysvetlenie. Z môjho pohľadu strašne neprehľadný film. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh nie je nový, ani nijak originálny ale má dobré dialógy a herecké výkony. Zvrat na konci som tak trochu predvídal, že prichádza, ale napriek tomu bol prekvapujúci akým spôsobom ma emocionálne zasiahol. Vizuál, ktorý vidíte, je pekný, dáva vám pocit starého módneho thrilleru. Chémia medzi hlavnými postavami je tiež vynikajúca a príbeh zachováva v napätí. 6,5/10 ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Romanticko špionážna konverzačka o dvoch hercoch a jednom esteticky vymaznanom interiéri reštaurácie. Jej flashbacková štruktúra je trochu dezorientovaná a chémia on-ona nefunguje úplne stopercentne, ale ich príbeh dokáže zaujať aj napnúť. Finálny zvrat prekvapí, ale pri spätnom premýšľaní vyvoláva dosť otáznikov. Koniec je ok. 3* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Místo setkání, kde Henry (Chris Pine) a Celia (Thandiwe Newton) večeří, je údajně restaurace „Vin de Vie“ v Carmelu, kde se podává pouze víno, zatímco ve skutečnosti byla prosklená restaurace s výhledem na oceán postavena na zvukové scéně v Londýně s použitím LED kulis. Vypadá nápadně podobně jako Canlis v Seattlu. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu jede Henry (Chris Pine) do Carmelu u moře. Je však zobrazen, jak jede na jih po Pacific Coast Highway přes most Bixby Creek Bridge, který by ho zavedl opačným směrem. (Johnny.ARN)
  • Světlo prosvítající skrz „slaninu“, kterou Henry (Chris Pine) krmí Celii (Thandiwe Newton) v restauraci, jasně odhaluje, že se jedná o vegetariánskou slaninu, nikoli o pravou slaninu, a to i přes několik komentářů, že se jedná o pravou slaninu, včetně Henryho, který Celii vynadá, že jí chutná, když tvrdí, že už nejí maso. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama