Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Brooks 

všechny recenze uživatele

Romanticko špionážna konverzačka o dvoch hercoch a jednom esteticky vymaznanom interiéri reštaurácie. Jej flashbacková štruktúra je trochu dezorientovaná a chémia on-ona nefunguje úplne stopercentne, ale ich príbeh dokáže zaujať aj napnúť. Finálny zvrat prekvapí, ale pri spätnom premýšľaní vyvoláva dosť otáznikov. Koniec je ok. 3* ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Film plný flashbacků a sexu hlavních hrdinů. Jako by tam to drama s únosci ani nebylo. A chudáka pekaře zlí Amíci vydali - a proč? Vždyť byl nula. Nemohl být zdrojem žádných podstatných informací. Proč by ho práskli? Sex mezi agenty není zakázán, vztah ano a pokud k tomu dojde, jsou rozděleni = proč asi? Ten příběh Romea je tak blbý, až to bolí. Ona volá ze svého mobilu Teherán? Jemu na jeho mobil volá ... jenomže to je vše zjistitelné a žádný profík by se takhle idiotsky nezachoval. Navíc volání na čísla může být provokace a záměrné kompro. Tady film o CIA hodně zklamal. A finále bylo dětinské. Výslechy podezřelých se nevedou při hostině a chlastačce. 50% za herecké obsazení a snahu ukázat, jak je těžké být špionem. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

All the Old Knives je vážně parádní a silně nedoceněný thriller, kterému já osobně nemám prakticky co vytknout, tedy možná snad až na obsazení Thandiwe Newton, kterou osobně skutečně nemusím, jelikož mi přijde opravdu hodně moc nesympatická a nepohledná, a to se tu může svlékat jak chce, to jí naopak spíš ale ještě jen ubere, protože nemá co nabídnout ani v tomto ohledu, jinak ale opakuji, pro mě tato podívaná představuje vážně výbornou žánrovou záležitost. V první řadě samozřejmě musím zmínit nadprůměrně fungující zápletku, odehrávající se v několika časových rovinách, což sakra můžu, a zde to prostě funguje na podtrženou jedničku, postupně jsou zde totiž díky tomu odhalovány veškeré karty, poodhalující postupně strhujícím způsobem pozadí celé události a je to zpracováno tak šikovně, že díky tomu zde pak úžasně funguje i parádní napětí a gradace, která následně vyvrcholí v úplném závěru hned dvěma strhujícími zvraty, které mě posadily na zadek a moc, moc jsem si je užíval, i když tedy je zároveň i pravdou, že námitky proti jejich jemné kostrbatosti a hlavně vypočitatelnosti jsou asi také na místě, mě to ovšem vůbec v tomto případě nevadilo, já na ně skočil i s navijákem a oba ty zvraty mě skutečně hodně oslovily a bavily. Skvělý je jinak i casting, tedy až na zmiňovanou Thandiwe, určitě za výraznou pak musím označit i atmosféru a chybou by bylo opomenout emoce, které po celou dobu působí též velice silným dojmem, o závěru ani nemluvě. Zkrátka tato podívaná je prvotřídní žánrovkou, které nechybí vůbec nic a jen mohu zopakovat, že se jedná o neprávem opomíjený a podhodnocený filmový zážitek. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

To byly zlaté časy, když se islámský terorismus omezoval pouze na únosy letadel. Dnes je svět v horším stavu, než byl dřív. K čemu jsou všechny ty tajné služby, co dělají a pro koho vlastně pracují, když nedokázaly zajistit, aby poměry ve světě zůstaly aspoň jakžtakž snesitelné? Jinak se v tom filmu hlavně jenom kecá. Zhruba v polovině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Nicméně jsem film dokoukal až do konce. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Průměrná kecací záležitost z prostředí Agentury, kde se plánují a vytvářejí vlády v banánových státech a východní Evropě, kde včera znamená zítra. Levice neví co dělá pravice a nikdo nikomu nevěří. Kámen šuká cihlu a všichni se tak nějak mají rádi. No prostě klasická státní služba pod penzí (když něco moc neposerete). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v USA (stát Kalifornie), Anglii (zejména v Londýně) a Rakousku (Vídeň). (Yardak)
  • Světlo prosvítající skrz „slaninu“, kterou Henry (Chris Pine) krmí Celii (Thandiwe Newton) v restauraci, jasně odhaluje, že se jedná o vegetariánskou slaninu, nikoli o pravou slaninu, a to i přes několik komentářů, že se jedná o pravou slaninu, včetně Henryho, který Celii vynadá, že jí chutná, když tvrdí, že už nejí maso. (Johnny.ARN)
  • Místo setkání, kde Henry (Chris Pine) a Celia (Thandiwe Newton) večeří, je údajně restaurace „Vin de Vie“ v Carmelu, kde se podává pouze víno, zatímco ve skutečnosti byla prosklená restaurace s výhledem na oceán postavena na zvukové scéně v Londýně s použitím LED kulis. Vypadá nápadně podobně jako Canlis v Seattlu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno