foto

Michael Irby

  • nar. 16.11.1972 (47 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duke
2014 Dirty People
2012 K-11
Widow Detective (TV film)
2011 Rychle a zběsile 5
2010 Louis
2009 Ctihodný občan
2005 Byla jednou jedna svatba
Tajemný let
2001 Mourning Glory
Pińero
Poslední pevnost
1997 Silent Prey

TV seriály

2019 Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
The Audition (S02E07)
The Truth Has a Ring to It (S02E06)
další epizody (5)
Mayans M.C. (TV seriál)
Itzam-Ye (S02E09)
Kukulkan (S02E08)
Tohil (S02E07)
další epizody (9)
2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Serpiente/Chikchan (S01E09)
Rata/Ch'o (S01E08)
další epizody (10)
Tým SEAL (TV seriál)
Say Again Your Last (S02E05)
All That Matters (S02E04)
The Worst of Conditions (S02E03)
další epizody (5)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (9)
Tým SEAL (TV seriál)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
The Spinning Wheel (S01E06)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
A House Is Not a Home (E07)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Click Your Poison (S01E10)
Selfie 2.0 (S01E08)
Kidnapping 2.0 (S01E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Poldové a poníci (S01E06)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Temný případ (TV seriál)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
Stoupenci zla (TV seriál)
V úzkých (S03E02)
Nová krev (S03E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
2014 Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
The Lottery (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Persuasion (S09E17)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
A Giant Gun, Filled with Drugs (S01E15)
Vegas (TV seriál)
Hollywood Ending (E17)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Sbohem a opatruj se (S03E24)
Castle na zabití (TV seriál)
Pod vlivem (S05E11)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
The Inheritance (E11)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Plané květy (S13E03)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
The Protector (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Výlet do cely smrti (S03E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
Kriminálka New York (TV seriál)
Exit Strategy (S07E22)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Trauma (S02E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ozvěna starých časů (S01E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál) - herec, a.z.
Unknown Soldier (S04E22)
Flesh & Blood (S04E17)
Hill 60 (S04E16)
další epizody (7)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Misled and Misguided (S04E10)
Shadow Riders (S04E09)
další epizody (11)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Trojúhelník (S03E11)
Ztracený otec (S03E10)
Vnitřní nepřítel (S03E09)
další epizody (21)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Výjimka z pravidla (S02E09)
Obchod s diamanty (S02E06)
Vyšší moc (S02E05)
další epizody (17)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)
MDs (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Working Mom (S07E14)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky