Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (262)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Filmů na tohle téma jsou mraky. Tudíž jsem od snímku moc nečekal. Prvním problémem byla parta přátel, která si absolutně nezískala moje sympatie. Což je ale problémem většiny filmů. Tím pádem upadá napětí z toho kdo to přežije, protože je vám to tak nějak fu(c)k. Spíš mě zajímalo co z toho vyleze než kdo to přežije. Film má samozdřejmě i spoustu dalších chyb, ale i přesto se na to dalo koukat. Ti " vytlemenci " si mě celkem získali a snímek mě neurazil. Na jedno podívání ok. Opětovné shlédnutí ale spíše vylučuji. Ještě nelze nezmínit a nepochválit mikroštěk mého oblíbeného herce Andrew(a) Howard(a), který zde ani mezi herci hrajícími ve filmu není uveden(už je ). A. Howard si tady střihl roličku bezdomovce. S tím úsměvem vypadal přímo ďábelsky. A já jsem tak rád, že jsem ho byť jen na pár sekund zase mohl v nějakém filmu vidět. Za mě si tenhle kousek vysloužil slabší 3 hvězdy. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jasně, žádná bomba pecka horor to není, ale v rámci možností, a s tím, s čím do toho jdete, je to přijatelný. Obyčejná žánrovka typu Pravda nebo Úkol. Otázky i úkoly se začnou stupňovat a vyhrocovat. Klidně tomu mohli ještě trochu naložit. Atmosféra u těchhle levnejch hororů rozhodně nemůže fungovat, ani ty postavy nejsou zrovna špičkový, ale co potěší, jsou ty nechutný creepy úšklebky. Tipuju, že na to hodně rychle zapomenu, ale konec dost překvapil a holky maj na nějakou chvilku klid :) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trailery vypadaly tak dobře, první ohlasy celkem také a za kormidlem můj oblíbený Jeff Wadlow. Výsledek? Průměrný wanna’be horor, u kterého jsem se ani jednou nelekl a po nějaké době splyne v zástupu nerozlišitelných nefunkčích lekaček, kterých každým rokem jenom přibývá a přitom s troškou snahy by mohlo vzniknout něco pamětihodného. Ještě, že jsem na to nakonec nestihl jít do kina (ne, že by Oni 2 bylo o tolik lepší), alespoň to má vtipné ty protáhlé xichty, na ty bych mohl koukat pořád. 😏 5/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dobrý námět na film, děj je napínavý a vyhovovalo mi, že se jedná spíše o thriller. Spoiler: Ten závěr je hustej, vlastně ten úkol přenesli na celé lidstvo, takže očekávám pokračování a jsem zvědav jak to dopadne, protože podle pravidel hry to vypadá tak, že celé lidstvo vymře. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Další "hororové" nic, které nejspíš těží jen z návštěvnosti kin nezletilými teenagery. Velice totožná záležitost jako Truth or Dare z roku 2017, ovšem tam to gore aspoň bylo. V tomto případě je tu jen dobře předvídatelný příběh, většinou nesympatické postavy a nutná povinnost dokoukat to až do konce, přestože přesně víte, že vás to ničím překvapit nemůže. Nemám k tomu moc co říct, snad jen díky bože, že jsem na to nešla do kina. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Když se Giselle Hammond (Aurora Perrineau) odvážila zapálit náhodného zákazníka, použila láhev lehčí tekutiny. I kdyby se jí podařilo vysypat na ženu celý obsah láhve, místo aby ji postříkala chrličem, jak se předpokládalo, nebylo by toho dost, aby ji namočila a zapálila celé její tělo. (LUKICKK)
  • Na Snapchatu opravdu existuje filtr s názvem „Truth or Dare“. (griph)
  • Před natáčením se herci, kteří hráli hlavní postavy, účastnili společného výletu. (griph)

Reklama

Reklama