Reklama

Reklama

Školní nářez

  • Velká Británie Slaughterhouse Rulez (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v elitní internátní škole, ve které jsou chlapci i dívky pod přísným dohledem učitelů vedeni k budoucímu úspěchu, uznání i volbě vhodného protějšku. Starobylý svět tradic a pevných zásad se ale oklepe v základech a to doslova když půdní otřesy vyvolané kontroverzní těžbou v místním vzácném lese vytvoří závrt a uvolní tak hrůzu nepředstavitelných rozměrů. Nastaly nové pořádky, ve kterých žáci, učitelé, ani ředitelka školy nemají jinou možnost, než se pustit do krvavé bitvy o přežití. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (65)

Olík 

všechny recenze uživatele

Krvavá košile šitá z látky přímo pro mne utkané…..ale tak úplně se netrefila velikost. Studentská dramedie s nádechem elitářství, trojkombinace Sheen-Pegg-Frost a pak se rozjede šílená béčkojidní hra o přežití….tohle by mne přeci mělo uspokojit, jako prostitutka v nejlepší formě. Tak proč ty závěrečné rozpaky? Tak trochu bez šťávy, tak trochu déle se čekalo na akci, tak trochu bez vtipu, tak trochu moc obyčejné, tak trochu tuctové a tím pádem tak trochu na jedno použití. Čekal jsem víc. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, nezachránilo to ani pár děvčat ve fešných školních uniformách a nezachránilo to ani pár záběrů Margot Robbie. Kdo může takovou kktinu vymyslet?? ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

jsem se těšil na Margotku a vona tam má jen pár vteřin na mobilu :( Mno a Šimon poslední dobou už hraje ouplný houvno Slizký fakani, řešj se tam furt citečky a bukvice. Těžká bída... 22% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Hybridní kravina zpatlaná asi podle Heryho Potrata, Policejní akademie, Jurského parku a něčích dalších bizarních nápadů po přehnané dávce houbiček. Asi to měla být komedie, ale nic vtipného jsem nezaznamenal. A horor to taky nebyl. Prostě taková fest blbá neurčitá slátanina. Tipl bych to na nějakou seminární práci pár ujetých děcek, takový studentský film... ()

honzic 

všechny recenze uživatele

I přes poměrně drastické scény je spíše černá komedie, s hororem to nemá společného nic a pokud se to vezme, že jsou tam trochu i parodické tóny na jiné filmy, tak je to dobré pokoukání, začátek je nudný a rozvláčný, ale pak to nabere grády a udrží Vaší pozornost naplno, samozřejmě je to klasický klišovitý film pro náctileté, ale rozhodně pobavit to umí a tuhle úlohu to plní dobře. Kdo čeká filmařský zázrak musí hledat jinde. Hodnocení: 75 % ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Nářez to byl ale jako když doma dítě dostane vařečkou:D Prostě nechapu kam zmizel ten britský humor co mam tak rád, ale vím určitě že tady nebyl, ale i scénář stál za prd! Se dívím že v tom hráli Pegg a Frost, jedině že jim dali prachy a pak scénář :D 25% ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 0/10. ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

Kto má rád anglický humor bude sa baviť...pegg -frost ako vždy dobrý.:)...kto nemá rád tak nech si pozerá americké shitteenkravijny.:)...a nezhadzuje tento film.:) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tento ujetý nářez má jednu velkou vadu v tom, že se příliš dlouho čeká na ty příšerky. Jakmile se objeví, je to nářez, ale do té doby je to spíš nudná teen blbost, které chybí šťáva. Přesto mi byli Pegg, Frost a Sheen tak sympatičtí, že jsem se nenudil. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

Celkem pařba. Film plný skvělých hlášek. Horor to moc není ale to vůbec nevadí. Až na totální chaos v příběhu. Určitě doporučuji zhlédnout. 65% ()

Sefko 

všechny recenze uživatele

Decká zo Stranger Things navštívia Rokfort a zistia, že tu nikto nevie čarovať. Zato v podzemí pod školou sa skrývajú Cameronovi votrelci. ()

Související novinky

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Reklama

Reklama