Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kayce se na ranči ujímá nové role. Nebezpečná reportáž má o Johnovi vyjevit pravdu. Rainwater přednese kmenové radě svůj nový plán. (Paramount Network)

Recenze (12)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neo-cowboyove jsou zpet a ja mam radost. Mam tu vsechno, co me bavilo na prvni serii a peknou porci dramatu navic. Trosicku tu chybi stinger jako v prvnim dilu prvni serie, ale i tak jsem moc zvedav, kam se druha serie ubere. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u první série divák po pilotu očekával, že ho hned pohltí a donutí si pustit další díly. Zase je to vlažnější rozjezd, ale přesto je to takový fajn večer s přáteli, no, přáteli, vždyť to znáte. Pěkné (někteří) svině to jsou. A tvůrci se je nadále snaží tak nějak „obhajovat“. John toho nicméně musí ještě tolik napravit. Teď přihlíží vyhrocenému vztahu Ripa a syna Kayceho. Vztahy a konflikty mezi jednotlivými členy rančerské rodiny ostatně fungují na jedničku, jsou prokládané jízlivými poznámkami a životními moudry, ale pro příště můžeme zase trochu přidat plyn. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rip zisťuje, že je na vedľajšej koľaji. Kayce mu preberá ako nábory nováčikov tak aj vyhrážky. Nehovoriac o gitaristovi, ktorý vypovedá poslušnosť a priťahuje Beth. Jimmyho stále berie vážne len John. Hangman Jenkins z finále vstal z mŕtvych 🤷 Beth sa púšťa do práce a pán advokát je tu len do počtu. Najlepšou scénou je jednoznačne býk v bare. čakal som, že sa tam celkom rozhýbe, no napokon šlo o klasické pálky pri zadnom vchode. Cowboy poker bol čistý filler a záverečná operácia sa akosi minula účinku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažnější rozjezd, který je podobně koncipovaný jako ten v jedničce. Skoro celou dobu je to takova pošťuchovaná, aby tvůrci zasadili na konci mocnou ránu. A opět to funguje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama