Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslim,že v současný době tvůrci jako Cohen nemaj na růžích ustláno,a u nás už tyhle filmy ani na nosičích nevyjdou.Jo,zlatá doba konce minulýho století,to byly žně.Na tenhle film by se dělal pořadník.Ale co.Stáhnout se to dá,někdy to jede i tv,takže vo to nepřijdeme.Hlavně že to neni komiks,proboha.Až se marvelovky a jim podobný přejí,tak myslim přijde čas porna.Všichni si budete honit péra u filmů v metru na telefonech,to bude zábava.já ale pořád pojedu svoji lajnu.tohle bylo zase hodně slušný,a nebejt toho ne úplně skvělýho konce,tak dám klidně pět hvězdic.80%. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Hóóóši! Tak tohle byla mega srajda doprovázená mega supr hereckejma výkonama! Palec hóre za Maggie! Palec za Inesona! Jinak je to totál hovadina s debilním, totálně pičovským, směsným humus sranda digitálem!!!! I přes to, je zde zajímavej a zábavnej děj, celkem solidně uprchající čas a hlavně hvězdy za hlavní role klaďasky a záporáka! 50% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

To mohl být tak super film, .. kdyby to byl super film.. Po nekonečně dlouhý seznamce, kde nám je vysvětlíno kdo s kým, co a proč, co se komu kdy stalo a co se asi stane.. se to mohlo klíďo skončit. Nu ne, a jelo to dál. Herecká sestava je vcelku šťastně skloubená, to je dobrý, hromady prachu jsou fajn, a co mi dlouho chybělo, byla čůrací scéna hlavního dua. To jsem již dlouho postrádal, společné močení okořeněné velmi inteligentním rozhovorem, škoda jen, že se Anika a Tom nevychcali na sebe navzájem a neukázali Zadky, nebo aspoň Pippi. Nu život jde dál, a někde kolem chvíle, kdy se rozhodli vodkráglovat ten namachrovanej Betmobil, mě to začalo šíleně srát. Hurikán je na tom celým asi nejlepší, páč se točí točí až podemlel moje voči a já začal tou neskutečnou nudou usínat, vono se v tom krom nonstop honění v dešti a mlze vlastně nic neděje. Pošahanej šerif na začátku vyžene lidi z města do prdele, a přepadne federální likvidačku na prachy. Tam je osum set starejch pochcanejch kokajnem smáčenejch z kalhotek nadrženejch doláčů ( alespoň tak nějak nám to vysvětlil autor) a ty tyn šerif s tou partou pitomců chce. Co je na tom sympatocký je, že po těch po zuby vozbrojenejch neprůstřelnejch vojáčcích jebou humanisticky šipkama, aby je jako nezranili ?? Na to vojáci serou, a klíďo píďo po tý partě z šipkovýho kllubu střílej vším co maj. A světe div se, stějně obrana hradu záhy podlehne a buzeranti s šipkama v zadku vtrhnou do toho skladu, a tam..Je trezor. A problem. Páč ta jediná spravedlivá změnila cosi, a vše je v hajzlu. Stějně mi unikalo, jak chtěli asi dvacet palet s prachama odnýst v hurikánu doprdele. Do prdele ! To byl chvílema tak nesmyslnej guláš, že jsem pochyboval. Co to je? Pohádka pro retardovaný přírodovědce, či přehlídka výtvarných dovedností amerických filmostrůjců? Ona už ta asi jediná příjezdová/odjezdová a evakuační polní cestička po který se řítí kamiony s prachama byla taková dost na hraně chápání. To mi mělo dojít. A nedošlo, a došlo až pozdě. Moje chyba. Přál jsem si hezký večerní zážitek, a schytal jsem hezký hovno. Tak si nestěžuj a běž honem pojebat jinej příběh. Že jo. ------------------------------------------------------------------------ Ale to neznamená že se to někomu nebude líbit, určo si to svý přívržence najde. Ale přísahám jít na to do kina a zaplatit 5kčs za vstup, tak vzteky sežeru židličku, zamotám se do plátna, zakuklím se a za pár týdnů vyletím jak motýl Smrtihlaf. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Až som sa ocitol v oku hurikánu, videl som zástup dolárov. Strieľa a páli sa to červeným a zeleným laserom, auta sa vzdúvajú, ale ľudia chodia normálne. Rob Cohen spadol po tom, čo ho búrka vyhrnula hore. Je to len a len o otázke sympatií. Ani jedna strana nemá na to, aby urobila charizmu, a film aj napriek bežnej stopáži začne nudiť. Hurikán je tak veľký, že aj fantasy princ z Perzie by mohol závidieť. Absentuje teda vôľa raziť prvú ligu, a celkový prejav je flagrantný. Taký Cohenovský. (videné 04.10.2018, BDrip) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)

Reklama

Reklama