Reklama

Reklama

Noční útok

  • USA Breaking In (více)
Trailer 1

Mladá žena Shaun se se svými dvěma dětmi vrací po smrti svého otce do domu, kde prožila své dětství. Má v plánu vyřídit pozůstalost a dům prodat. Netuší však, že krátce předtím se do domu vloupali čtyři nebezpeční zločinci, kteří mají v úmyslu vykrást otcův trezor v domě. Po zjištění, že jsou v domě vrazi, Shaun stihne z domu utéct, ale Jasmine a Glover jsou zajati jako rukojmí. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Toho se jí podaří přemoci, ale když Eddie vidí, že Shaun drží u Peterova krku nůž, sám ho zastřelí. Shaun později opět ukrytá v lesíku vidí, jak k domu přijíždí Maggie, která jí má pomoci s prodejem domu. Maggie pochopí, že něco není v pořádku, ale když chce utéct, jeden ze zločinců, ji chytí a podřízne. Shaun se nakonec do domu dostane a sejde se tajně s Jasmine, které zadá pokyny, co má udělat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 chlápci se vloupají do baráku, který měl být prázdný a ukrývá trezor s prachama. Co, ale nečekají, že v baráku je dcera původního majitele domu a její 2 děti. Plakát slibuje slušné home invasion bohužel realita je taková, že film je hodně slabý. 3 ze 4 záporáků umřou zbytečnou smrtí a ten poslední, který je slušný magor má málo prostoru a též moc nepředvede. 40 procent za 1 vraždu, která za něco stojí (ta běloška) a 20 za film. Za půl hodiny si na to nevzpomenu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celkem napínavá celovečerní naháněčka po velkým domě ve stylu dospěláckýho Sám doma. Jenže je to celý o dost míň hravý a šíleně neoriginální, a ke konci už je těch seskoků z hrobníkovy lopaty prostě moc na to, aby se na tom dala stavět nějaká solidní atmosféra. Dokonce mě to ve finále štvalo až tak, že sem začínal fandit nešikovnejm záporákům. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Breaking In" je film o tom, aby zloduchovia nenaštvali nesprávnu matku. A aby z vydesenej nespravili zúfalú a zúrivú rozhodnutú urobiť čokoľvek. Potom to dopadne tak ako v tomto filme. Osobne poviem, že atmosféru to celkom má, chcel som vidieť ako to dopadne, no do role zloduchov si zvolili vskutku farebnú štvorkombináciu - pokojný šéfko, psychopat, prváčik a zbytočný štvrtý člen. Nemám ich ako inak pomenovať, lebo to sú v podstate všetko, kým sú. Je to trošku prostoduché a nedáva to miestami zmysel. Plus ako povedali viacerí, tí zloduchovia sú celkom tupí a nie je problém, aby ich matka nakoniec celkom šikovne dobehla. Filmu určite chýba, aby sa tu niečo reálne dialo viac. Máme tu dokopy jedinú vraždu a aj to postavy, ktorú sme tu ani nejako pre účely nepotrebovali. No na druhú stranu som si sledovanie tohto filmu celkom užil. Ako ľahký home invasion film mi to v pohode stačí. Hodnotenie: B- ()

castor 

všechny recenze uživatele

Červená krajka na těle Gabrielle Union nebo Jet Li skákající po balkonech hotelu. Takhle si pamatuju akční jednohubku Od kolébky do hrobu. Ovšem Gabrielle táhne na padesátku, dráždivé luxusní prádlo vyměnila za nůž a zapalovač a skáče se tady tak maximálně po střeše honosného domu. Zdědila ho po otci, se kterým neměla nejlepší vztahy. Hodlá vyřídit to nejnutnější a dům prodat. Ovšem tohle místo je pevnost. A to z nějakého důvodu! Plně automatizovaný bezpečnostní systém, všude kamery, vnitřní detektory pohybu, venku aktivující světla. A čtyři zločinci (hloupí a hloupější) si zrovna k vykradení plného sejfu vybrali stejný víkend jako ona a její dvě děti. Australan James McTeigue se nám představil stylovým kouskem V jako Vendeta (u kterého se Wachowští zbytečně stáhli do pozadí) a pak to s ním šlo z kopce. Od té doby se prostě ukazuje jako rutinér, který se tváří, že je něco víc. Není. Přitom první polovina není vůbec špatná. Prostě béčková jednohubka, která může zpříjemnit večer. Jenže v polovině se to překlopí v nezáživný průměr, který pak ve stále nekončícím závěru působí spíš směšně. Jinak bych i ty tři hvězdy dal. Za Fincherovým Úkrytem to samozřejmě zaostává o několik koňských délek. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Už z traileru mi bylo jasné, že to bude jako Panic Room z 2002 a proto jsem se na to taky těšila. Není to vyloženě špatný film, jen je to takové bez chuti a ke konci už stále to samé do kola. Hodně mi nesedí časová linka. Od setmění tvrdí jak mají 90 minut než přijede policie a celou noc tam běhají, střílejí a válčí a policie se ukáže až za svítání. Herecky rozhodně zajímavé, ale žádný skvost. Jednou stačilo. Pár fajn hlášek a záběrů, ale za pár dní si na film ani nevzpomenu. Průměr. 3* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama