foto

Damien Leake

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Breaking In
2017 Sleepwalker
2016 Bad Twin
2010 Experiment
2007 88 minut
Síla slova
2006 10 Tricks
2000 Odessa
1998 Velký Joe
1997 Tichý nepřítel
Under the Bridge
1991 Separate But Equal (TV film)
Řekl, řekla...
1989 Kolize
Moře lásky
Narozen 4. července
1988 Poslední pomazání
1986 Highlander
1984 Cotton Club
1979 Apokalypsa
1974 Přání smrti
1973 Serpico

TV seriály

2018 The Baxters (TV seriál)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
2013 Susanna (TV seriál)
2012 Kendra (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Hell Hath No Fury (S01E03)
Mentalista (TV seriál)
Rubínové střevíčky (S04E21)
2011 Single Ladies (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Život po životě (S01E11)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Lost and Founders (S03E06)
At World's End (S02E22)
Tailgate Expectations (S02E21)
další epizody (5)
Vražedná čísla (TV seriál)
Sběratel bot (S05E14)
Útěk z vězení (TV seriál)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 American Body Shop (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
2006 Po právu (TV seriál)
Cost of Freedom (E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Byl jsem mladistvým kanibalem (S03E04)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Penitence (S03E12)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Jsem do tebe blázen i po těch letech (S01E02)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Wild Card (S02E14)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Západní křídlo (TV seriál)
Enemies Foreign and Domestic (S03E18)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Nezralý absolvent (S09E26)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Mariah (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.
1974 The American Parade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace