Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Mě se tedy film líbil, také možná vzhledem k aktuálnímu výběru filmů, který byl toho času za vyližkapsu. Děj je sice trochu předvídatelný a naivní, ale jsou tam určitě části, které se moc povedly a člověk se opravdu zasměje. Chvíli mi to připomínalo film Ďábel nosí Pradu, aspoň teda ze začátku. Znovu bych nešel, ale rozhodně nelituji, že jsem film viděl. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(2/2019) Lopezka v pohode a na daný materiál aj s prehľadom. Keďže v traileri ide jeden fórik za druhým, trošku mylne sa zdá, že pôjde o čistokrvnú komédiu. A ono by to asi aj lepšie dopadlo ak by tak aj bolo. Snaha o akú takú vážnosť občas zafunguje ale celková kvalita filmu trochu chýba. Chvalabohu čisté sklamanie to neni a predpokladám, že pre naše TV to bude slušný primetime na sobotu. (6/10) ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V podstatě by se dalo říct, že je to strašný film. A vlastně si za to můžu tak trochu sama. Že by totiž JLo byla zárukou kvalitní kinematografie se říct prostě nedá. Ale víte jak, není dobrý mít předsudky. A tak jsem to zkusila. A nebýt té nejšílenější "zápletky" s jakou v podstatě bezdůvodně zhruba v polovině filmu přišli, asi bych si řekla, že se to dalo. Takhle ale přemýšlím, jestli do scénáře omylem nevniklo osmileté dítě. Jinak je pro mě tenhle "nápad" nepochopitelnou záhadou. 1,5* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když má ve filmu půlka lidí botox. Já nejsem nájemník domova seniorů, abych byl zvyklej na šišlání spolubydly, takže byly tady pasáže, kdy jsem v tom kině byl úplně zbytečnej. Aspoň ale vím, jak se cejtí tenhle film, protože chudák vzniknul jen proto, aby nám Jennifer ukázala, že ještě unosí úplý šaty. Gratuluju. (Vancouver, Kanada) P.S. Redyxi jedničko z Jablonce, jsem rád, že tě neznám. Snad se to nikdy nezmění. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

JLo táhne na 50 a bez školy očividně na klidnou práci v kanclu nedosáhne, i když má pocit, že je díky zkušenosti v práci dobrá a vyžere si akorát dělnické ponížení v americkém Lidlu od VŠ blba. Proto syn její kámošky vymyslí šílený plán zpadělat její CV, praxi a školu, aby jí nacpal do nějaké lepší práce a ouha, telefon zazvoní. Tato zápletka mě velmi oslovila, protože jsem zrovna v  období, kdy prožívám s bolestmi updatování životopisu a vytváření LinkedIn profilu a těšil jsem se na blbou komedii s Lopezovou. Potenciál to jistě mělo (hlášky jsou občas slušné a vrchol filmu je tlumočení mandarínštiny), ale tvůrcům žánr komedie nestačil, přidala se romanticko-vztahokrachující linie a naprosto bizarní zvrat jak z telenovely, který má na svědomí tak čtvrtinu neveselé stopáže zavánějící patosem. JLo obličej začíná připomínat zakonzervovanou starou Bohdalku, ale nějak to nekazí, klasicky odškrtá svou misi zazpívat, zatancovat latinu a předvést svůj slavný zadek v šatech, takže se ta vážná část dá přežít. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)
  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama