Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Henry007 

všechny recenze uživatele

Komedie pro americké burany. Jinak to nezvat nejde. Humor Rogen/Franco je sice také složen z pokleslých vtipů (týkající se drog, sexu a násilí), ale netvoří 100% humoru. Tu ano. Padání, mlácení ženy, zvracení, sražení týpka autem, vtipy o penisu, vtipy o gayích, nechutná scéna se sexem... To je všechen humor ve filmu. Některé scény byly vtipné, ale přeci jen toho bylo moc a hlášky Sandlera nefungovaly jako zdroj lepšího humoru. Postavy se tady nechovají jako lidi, projdou jim věci, které ve skutečnosti neprojdou a nefunguje chemie mezi Spadem a Sandlerem. Hodnota přátelství, na které jsem postaveny Rogenovky, tady pak fungovat nemůže. A celé druhá polovina se neskutečně táhla, protože se v příběhu objevují zvraty, hluboké myšlenky a překombinovaný příběh. Možná aby si Američané, co si to na Netflixu pustí mohli říkat: "Hele kámo, to je dost chytrý a hluboký.. a já to pochopil." Sandler by se měl vrhnout i vážnější role, protože ty mu jdou. I komedii má co nabídnout, ale pokud chce točit znovu dobré komedie, tak by nad projektem měl stát někdo, kdo omezí buranský humor, zjednoduší příběh a dá filmu nějakou rozumnou podobu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Sandlera z posledného desaťročia je to dobrá až veľmi dobrá komédia, hoci pri tom presexualizovaní všetkého sa tu dočkáme situácií, ktoré sú aj za hranicou vkusu. Napríklad keď ženská kláti dildom muža do zadku, mne to vtipné nepríde. Ale keď si uvedomíme, kto to režíroval a kto to napísal nič iné (a lepšie) sme čakať ani nemohli. Inak sa tu Sandler miestami podobal na Joža Ráža v tridsiatke, až som si myslel, že pozerám Rabaku. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

U komentáře Vraždy na jachtě (Murder Mystery) jsem napsal něco ve stylu „Adam Sandler žije“…..a to jsem ještě netušil, že se vrátím nazpět časem a budu mít tu čest s touhle bizardní jízdou na skluzavce. Adam Sandler už živí byl. Tohle mne tedy bavilo. Jednou nohou na šlupce od banánu, ale furt ve střehu. Došlo i na pár klasických laciností (co taky čekat od kolaborace Sandler-Spade), které bych klidně oželel, ale jinak oddechovka za dva zlatý a topůrko za tolar. Má to humor, má to spád, má to nadhled ale zároveň i podařenou zápletku. Já vím, že se tady vyskytuje armáda uživatelů, kterým Sandlerův humor nesedí (i já se mezi ně občas počítám), ale tohle do mne perte po tlakem. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Čo nám ponukne ceskoslovensky netflix? Nejakych 5 seriálov a 2 filmy, áno počujete 2 filmy.. nie zeby som sa hneval ze je ponuka slabsia predsa je netflix zvacsa pre občanov Usa ale už keď sa chvália s našou podporou ocenili by ste viac prekladu. Aspoň formou tituliek. No nevadí, pozrel som si komediu kde hrá Adam Sandler, neskutočný herec, ktorý ma už nejednú perfektnú komédiu za sebou. Nebolo tomu inak ani teraz. The Do Over bavila od začiatku až do konca. Škoda že to tvorcovia viac neprepracovali a šokujucí záver poznáte už pekne dopredu. Ale fajn nápad naplánovať svoju smrť a pohreb a začať nový život, s ukradnutou identitou. Komédia ako má byť s troškou akcie a krimi zápletky. Odporúčam aj napriek netflixovej absencií počtu filmov. 4* ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tip som dostal s poznámkou, že netypická Sandlerovka. Chápem prečo si to dotyčný myslel, ale ja to hodnotím ako Sandlerovku celkom príznačnú. Je tu za frajera a má vedľa seba looserského parťáka, homofóbne hlášky padajú jedna za druhou (a samozrejme, že z každého zloducha sa musí vykluť gay, veď logika, ne?), má to fakt, že kruto debilný storybuild a tie "zvraty" síce odhadneš 10 minút pred tým než sa stanú, ale dokopy nedávajú žiadny zmyseľ. Dobre sa mi pozeralo na Paulu a cítil som sa pri tom celkom easy. Ale tretiu subjektívnu šúpem za záverečný ženský wrestling s úplnou hudbičkou a SlowMo. :-) Tá scéna je úžasná! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama