Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Ano. Klasika. Nic prevratneho. Takovychto "middleclass" romantickych filmu jiz vzniklo a jeste i vznikne nespocet. Je tomu tak jednoduse proto, ze jsou to ty oddychovky, u kterych si date veceri, behem filmu parkrat zkouknete mail nebo facebook a mnohdy si i pokecate s prateli. Ale to je duvod, proc presne takovyto filmy jeste potrebujeme. Abychom na chvilku vypli a relaxovali u predem jasneho happyendoveho filmoveho dila jako je toto. :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Něčí hlavička zaměřená výhradně na prachy si vzpomněla na úspěch Lásky nebeské a na to, jak se každý rok opakuje, když ji vždy dávají o Vánocích. Uplatnit stejný koncept na Svátek matek se zdál být dobrý nápad. Natočit několik různorodých dojemných historek, aby si každý divák vybral tu, která je mu nejbližší a každoroční sukces a tantiémy jsou zaručeny. Jenomže nejsou. Američani, přestože nosí hvězdnější jména (Aniston, Huston, Roberts) než Britové, neumějí ani zdaleka tak dobře hrát a prokreslit postavu i drobnými emocemi. A jednotlivé povídky jsou nanicovaté, bez nápadu, vtipu nebo napětí. Tohle očividně spotřební zboží si nezaslouží přežít ani jednu sezónu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně rád filmy, o nichž moc nevím, prakticky nic od nich nečekám (tedy žádný zázrak) a oni mě přesto dostanou. Čekal jsem jen další průměrnou citově dramatickou komedii, ale dostal jsem dost zábavnou komedii. Dokonce i tradiční katarzi, která je ve své podstatě kýčovitá a neuvěřitelná, dokázal ten film podat pochopitelnou a přijatelnou formou, respektive tou nejuvěřitelnější (taková ta klasika, kdy lidi odmítají něco/někoho, jen proto, že to/ho neznají, ale při setkání s ním zjistí, že mají více společného než toho, co je, zdánlivě, rozděluje). A nebo prostě jen stárnu, měknu a začínají se mi líbit blbosti. kdo ví... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze zečátku mě ten slepičenec málem zabil samou nudou, to byly hrozný kecy. Naštěstí od návštěvy rodičů u svých dcer se podařilo nastartovat i humor a tak nějak se to až do konce prostřídávalo. Přínos filmu následující : Jenn je pořád kočka i komička, Kate je jenom kočka a Julie není ani kočka ani komička. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Nádherný film. Priam ako vystrihnutý z bežného života plného radostí a starostí, doplnený o moje obľúbené herečky - tak to bola pre mňa stávka na istotu. Nemôžem si pomôcť ale silne mi to pripomínalo niečo medzi seriálom Zúfalé manželky a filmom Matky rebelky, čo nie je samozrejme zlé kombo. Rozveselilo, chytilo za srdiečko, ach čo dodať, snáď len že už sa teším ako aj ja budem niekedy usporadúvať takéto detské oslavičky,keď budem mať deti.  V tomto filme mali teda veľký úspech.😁 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama