Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Recenze (63)

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Co toto zase bylo za blbost? Nevtipná komedie, ze které jsem si odnesla jen to, že být kurvou je super, protože si vydělám na super bejvák. Kdyby to aspoň trochu víc odsýpalo, manželka mi nelezla na nervy... Když zrovna nejede nic jinýho v telce (i když vysílat něco takovýho o prázdninách dopoledne...), tak proč ne, ale jinak to za moc nestojí. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Bohuzial ani Jason Biggs z "prci prci" nedokaze urobit komediu komediou pokial pokulhava scenar rezia a pribeh. Chcelo by to okorenit osolit, zaradit rychlost a uvolnit rucnu brzdu aby to bola pecka takto je to len call girl bez akcie poriadneho tanca a stavy(az na jednu scenu) dobra scena s vibratormi, inak bieda, prestrihy s manzelkou boli fakt trapne cele to bolo nejake spomalene. ()

RipperTM 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám rád Biggse, dal jsem i takovému lacinému filmu šanci. Příběh překypuje jednoduchostí a tak ani nemusíte nad ničím přemýšlet, jak je u amerických komedií zvykem. V některých odvětvích se lidé řídí pravidlem „třikrát a dost“, v tomto případě bych použil pravidlo „jednou a dost“. V několika případech se usmějete, jinde i trošku zasmějete, avšak ve zbytku času budete akorát nevěřícně kroutit hlavou nad trapností humoru, který produkují za velkou louží. Přes všechny nástrahy se prokoušete do konce a říkáte si, co vám dalo posledních 90 min života. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Za mňa v pohode chill time komédia s dobre zvolením hereckým obsadením, s docela fajn zápletkou a miestami s dobrým humorom. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po pravde to nie je zle zahrané, len scenár tejto akože uletenej komédie je strašne nezábavný. Skôr to zachraňujú len tie hlavné postavy, pretože aj samotná párty a všetko okolo toho je taká strašná nuda, že len čakáte kedy sa všetko zvrtne a napokon skončí. Ak by to lepšieho režiséra a takisto scenár mohlo z toho by niečo viac uletené a hlavne zábavné. Tak je to len priemerný film, na konci ktorého si poviete: Čo som to vlastne videl?! ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá televízna blbina, čo nemá čo ponúknuť. Príbeh, ak sa to tak dá nazvať sa zmestí na jednu stranu a4ky a nič na tom nezmení ani úplne zbytočná pasáž s doktorom, alebo šlohnutými prachmi. Obe viditeľne slúžia len ako vata a natiahnutie času a nemajú absolútne žiaden vplyv na dej a jeho postavy. Pozrieť sa to samozrejme z nudy dá a to hlavne pre Janet Montgomery, ktorá tu je naozaj hot as hell a viac menej len vďaka nej to chytilo aspoň dve hviezdy. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Či to má byť rodinné drama alebo komédia, na to zrejme neprišiel ani režisér, ani scenárista ani herci a nakoniec z toho vzišiel film, ktorý je absolútne o ničom. Ashley Tisdale kariéra herečky asi moc nevynáša a jediné morálne poučenie z filmu je: byť kurvou je dobré, aspoň si zarobíš hromadu peňazí. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda bez vtipu nápadu a potřeby se dodívat až do konce. I záběry z poslanecké sněmovny jsou vtipnější a k smíchu víc. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak herečku Ashley Tisdale bych tu nečekal. 🤔 Naopak herce jako hlavní postavu ano. 😀 Chvílemi zajímavá komedie, ale chvílemi nic moc. Je to jako na houpačce. No, a večírek je vážně ujetý. Závěr je tak obyčejný, že to snad nedává s předchozím smysl. Soundtrack super. Herecké obsazení super. Herecké výkony průměrné. Otázka: Tak jaký máte názor vy? Hvězdiček 3 ()

Péča 

všechny recenze uživatele

Hodně lacinej film a velký zklamání. Čekal jsem divokou komedii a přitom to je vlastně takový nic. Hvězda za ucházející herečky a druhá za Jasona, jinak to nemá smysl dál komentovat. ()

JS11 

všechny recenze uživatele

Byl jsem naladěn na crazy komedii. Komedie se ale začala rychle vytrácet a zůstolo jen to crazy. Nechápu, jak se někdo může při této "crazy slátanině" odreagovat a odpočinout. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidny, tisíckrát videny namet a kopec nesympatických hercov v jednej hodine a pol....... Nosač z Prci prci ma herecky talent naozaj na bode nula..... Vsetko zratane rovna sa ODPAD ()

stret 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, ktorý sa dá pozerať len ukončením v prvej tretine, alebo rýchlym posúvaním filmu smerom ku koncu. Tak blbé ako len filmy s Jasonom Biggsom môžu byť. Bezobsažné, ploché, nezábavné. Jasona Biggsa je mi vlastne ľúto. Jeho súlož s american koláčom mu zničila hereckú kariéru. ()

Reklama

Reklama