Reklama

Reklama

Ženská na vrcholu

  • Česko Vánoce budou! (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí. Jedním je horal a milovník adrenalinových sportů Richard (Martin Dejdar) a druhým, jeho bratr (Marek Němec), vážený člen horské služby, ale hlavně milovník žen a zábavy. Tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena ještě netuší, že její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby vyrazili na hory za nimi. Jsou Vánoce a rodina musí být přece pohromadě! (Bioscop)

(více)

Recenze (247)

cortez 

všechny recenze uživatele

Tak to byl zas počin... střih a takové skoky, že člověk během sekundy ztratil přehled kde v ději je. Scény účelové, románky trapné. Dejdar i Polívková to co hráli tak ok, ale prostě to nejak do sebe nezapadalo. ()

machnum 

všechny recenze uživatele

Jednoduše shrnuto. Dějově se jedná o typicky českou komedii začínající slovem ženy/muži. Po technické stránce je film příšerný! Některé střihy jsou příšerné a vůbec nelícují. Klasický problém -> hlasitá hudba vs. tiché dialogy. Doporučuji to shlédnout pouze jako odreagování. Prostě film na odlehčení. Dokážu si představit, že si najde nadšené fanoušky stejně tak jako lidi, kteří se při filmu nudí k smrti. ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Ženy porodily film pro ženy o ženských problémech plný žensky vtipně (tedy vůbec) vedeného vyprávění. A herec v hlavní mužské roli to pohřbil, takže nám z toho nakonec vyšla celkem fajn genderově vyvážená pí#ov!na. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Když příjemné možnosti exteriérů, rekvizit, slušných herců a mnoho nápadů převáží nad smyslem scén a dějovou stavbou. Střih nepodporuje záměr. 50%. ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Mě by vážně zajímalo, proč se takové filmy točí a proč se v nich pitvoří i někteří celkem ucházející herci. Jen proto, aby štáb odjel za sponzorské peníze na hory do Tater? Tohle bylo strašlivé, slovy nepopsatelné utrpení, navíc se zdálo, že to trvá minimálně osm hodin. Jedna hvězda za docela dobrý song v závěrečných titulkách. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

"We are the knights who say Kny !" ... Snadno zapomenutelný "vánoční" a povrchní film se standardně solidní Polívkovou. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Samotářský chlápek s dcerou vs. osamělá ženská se synem, horský samorost vs. městská panička, slanina vs. lišejník. A hory. A sníh. A vánoce. A to všechno ještě pořádně přitažené za vlasy. Chcete klišovitější rozdání karet? Nastavovaná kaše (prarodiče a pan Miler) a trochu předčasná vánoční tolerance. Krásné Tatry vs. přehrávající herci (dominují Polívková a Dejdar). Pohádka pro chytlavé. Chce to hóóódně vitamínu Béééééé. Brrrrrrrrrrekeke! ()

Corso23 

všechny recenze uživatele

Film mě strašně příjemně překvapil. Smálo se celé kino. :-) Navíc tam hráli skvělí herci. Doporučuji všemi deseti. ;-) ()

sonyrx 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodový vánoční film, nepotřeštěný, neukřičený, divím se, že se tolika lidem zde nelíbil. Za mě naprosto v pohodě. ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Přepolívkováno, Dejdar do nedává tak jak by patřilo, ale není to jeho vina, hlasově je do dabingu, jako herec přehrává a to naruší celý film, Preissová jako vždy v pohodě ... film nemá šťávu, je to takový "dokument" z hor použitelný do reklamy, jak si ochutnat hory, až nebudou prachy do zámoří ... upřímně jsem ani v této herecké sestavě zázrak nečekal a dle očekávání jsem v půli usnul. ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Další komedie nekomedie s Annou Polívkovou v její jediné herecké poloze (ne sorry v Po čem ženy touží mě bavila a byla vtipná). Přiznávám - párkrát jsem se zasmál a druhou hvězdu dávám i za to, že to dvouhodinové dílo není přecpané typickým českým "lopatou po hubě" product placementem. Ale chybí scénář, chybí logická návaznost scén - bum sem, bum tam, chybí nějaký logický vývoj postav - opět bum - už jsem jiný. Dětští herci hrajou jak na vánoční besídce.Herečka nám nechce ukázat prsa, nebo na to nebyly peníze - tak hup - logicky do vany v plavkách s obezličkou "ve dveřích chybí klíč". Slovenské Tatry jsou až po vrchol osazeny českým týmem, i slovák se vyskytne ale jenom sem tam. Já nevím proč - tento film je má kategorie 20 minut - a DOST - ale já ho dokoukal. Usnul jsem před titulky. K žehlení, bez očekávání a jakýchkoliv ambic, zvuková stěna. ()

Reklama

Reklama