Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 11

Recenze (630)

misterz 

všechny recenze uživatele

Oddychové, zábavné, srandovné a tak správne dobrodružné. Stále sa niečo dialo a dvojka The Rock a Ryan Reynolds celkom k sebe pasovala. Nenadchlo ale rozhodne to ani nie je strata času. Pokiaľ potrebujete vypnúť, tak toto je pre vás ako stvorené. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná letná jednohubka, nič viac, nič menej. Problém teda tkvie v tom, že mnohí očakávali skrátka niečo oveľa viac. Po horúcom letnom dni táto vykrádačka všetkého možného poteší a potešila by asi aj v kine. Občas prekvapí výborná referenčná hláška, viď "hľadaj mcguffin", väčšina fórikov sa ale nesie vo vodách priemeru. Kritizovaná Gal mi vôbec neprekážala, rovnako ani Reynolds, ak mal v scenári dobrú repliku, Dwayne je tu ale tak trochu za slona v porceláne. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Netflixovská rychlokvaška, co se přižene rychlostí šinkanzenu, zanechá v prostoru tři čtyři fakt zábavné momenty, triviální scénář, rozpočet mohutnější než Rockův trapéz, okoukané opakující se herecké polohy ústředního tria, zvrat(k)y a vypaří se jak pára nad hrncem. Zítra si budu pamatovat asi jenom výborný odkaz na Indyho, netradičně ukončenou úvodní honičku a téměř nevyužitého Daniela Bernhardta, fuck :( 55% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Žádná revoluce se nekoná. Red Notice je poměrně zábavnou jednohubkou, která sází hlavně na ukecaného Reynoldse, který tady nepřekvapivě hraje zase „Reynoldse". Popravdě se ani nedivím tomu, že si Ryan momentálně dává od natáčení na nějakou dobu pauzu, protože hrát dokola sám sebe musí být únavné. Občas se povede nějaká zajímavá akce, Gal je pořád kočka a Johnson adekvátně doplňuje ústřední duo, ale jinak se jedná o zaměnitelnou hříčku, na kterou brzy zapomenete. Na druhou stranu, pořád je to film, který dokáže člověka pobavit. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

How are we gonna find this egg?I don't know, look for a box that says "MacGuffin"Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén.Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků. Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil. 7/10 ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Mnohé scény, vrátane záverečnej naháňačky či zničenia vysutého mostu v Rusku, odkazujú prakticky na všetky filmy série o Indiana Jonesovi. Pri vstupe do tajných priestorov v džungli v záverečnej časti filmu si navyše Booth (Ryan Reynolds) píska znelku tejto série. (ČSFD)
  • Názov slávnej malby zo začiatku filmu, ktorý Nolan Booth (Ryan Reynolds) ukradol, je Lady with a Red Hat (Pani v červenom klobúku). Je to olejomaľba z roku 1918 namaľovaná Williamom Strangom a nachádza sa v Kelvingrovej galérií a múzeu v Glasgowe, Škótsko. (belinko)
  • Když Booth (Ryan Rheynolds) a Hartley (Dwayne Johnson) jedou po útěku ze Španělska vlakem, táhne ho švédská lokomotiva NoHAB M51 v barvách dánské národní železniční společnosti DSB. (Robbi)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama