Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je úlet. To si fakt dělaj z diváka piču. Jakože nikdo nic neví, a co ten štáb kolem? Jde pouze o reklamu na firmu, ve které se "to děje". V každým záběru minimálně 3 loga firmy. Dnes firma na mobilní hajzly. Prasárna totok. Nechápu to hodnocení tady, to jim fakt ten odpad někdo žere? ()

GeminiK odpad!

všechny recenze uživatele

Reklama jako nosič reklam. Hodnotím 5.díl IV. řady s majitelem pekárny Srnín. Přišlo mi to spíš jako reklama na osobu Josefa Bukovského jako empatického dobráka a úspěšného podnikatele co má koule na opravdové životní výzvy. Jako zaučující se vybírají problematičtí pracovníci, a nebo lidé s tklivým životním příběhem nad kterým se “šéf” před kamerou dojímá. Víc už se rozepisovat nebudu, ale modří už vědí. Ještě dovětek: když pár minut v Loskutákovi stojí 100 litrů, kolipak asi stojí tahle šaškárna. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem celou americkou verzi, takže jsem jenom přesedlal na počeštěnou verzi a musím říct, že na české poměry je to velmi dobré. Čekal jsem paskvil, ale minimálně tento pilotní díl mě příjemně překvapil. Pokud Nova udrží stejné tempo a kvalitu i u dalších dílů, tak dám možná i pět hvězdiček. Zatím 4*. ()

patmull 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, jaký jsou reality show trash i ve světě a ne tak ještě u nás. Nova důstojným zpracováním tohoto pořadu ale docela příjemně překvapila. Myslím, že je to docela dobrý způsob, jak ukázat, že i obyčejnou práci lze vykonávat s nasazením, odhodláním a nemusíme být v tomhle našem mindrákově jen všichni na sebe nasmolení. Ony ty obyčejné životy a práce stejně nabízejí lepší příběhy než ty z filmů a knih, pokud vyberete správné lidi a to se zatím producentům docela dařilo. Snaží se vybírat zajímavé osobnosti s životním příběhem a ne asociální psychopaty, idioty a exhibicionisty jako v Prostřenu a podobných reality show pro lobotomické případy. ()

Najnou 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Měl jsem utkvělou představu, že jsem kdysi viděl díl tohoto pořadu s toitoikami, který mi dal do života moudro místního bodrého hajzldědka "Je lepší pracovat s hovnama, než s lidma." Pod dojmem historických kladných emocí jsem se včera podíval na fungl nový díl a jako.. Já vám nevím. Hodinu nebo jak dlouho jsem se musel dívat (no dobře, nemusel..) na brutálního úchyla rochnícího se v tom, jakej je to úchylák. Jedna věc je si upíchnout čtyři siroty pokaždé s jinou masérkou (současná mladá pani by měla konzumovat antikoncepci po kamionech, aby co nejvíce oddálila výměnu za novější model), druhá věc je říkat svojí asistentce veřejně kočko (mám totiž pocit, že nebyla z klanu pražskejch pouťomástrů) a třetí věc je obdarovat třináctiletou dceru své zaměstnankyně a ohodnotit ji "Hmm, třináctiletá, ale nevypadá na to, hmm" olizujíc si při tom rtíček a mhouříc šibalsky oči. Úplně další věc je se vším výše uvedeným chlubit do televize a totálně next level shit je to odvysílat. Já nejsem bůhvíjak outlocitnej, ale WTF? Kam se do hajzlu poděla veškerá lidská soudnost a sebeúcta? Koukám, že jsem si vlastně odpověděl sám. Dlouholetá osobní překuřovačka, tedy pardon, asistentka s oficiální pozicí "Výkonná manažerka" (sic!), která dle hodnocení svého šéfika v poslední době pravděpodobně přestala polykat, ve výsledku dostane od "generálního" miliardového holdingu fabku (pravda, v kombíku). Wow! Babka z Liťáků si sice vozí řiť mezi klientama v pětilitrovym mustangu, ale jinak bere tolik, že není za sto let schopná splatit sto pade. Makes perfect sense. Superzkušenej slizoun, kterej shání v potu tváře pozemky k prodeji opruzováním lidí jdoucích z kostela? Příště bych doporučil k tomu rozdávat odznáčky a přidat historku s nemocnými pejsky. Týpek, kterýho si i s rodinou pozve úchyl "k sobě" do Řecka? Intenzita stoupá! A jako třešeň na dortíčku utajená samohana v kartonové hoňbudce při vysněné voyeřině s nezbytným komentářem "Mmmm, Kačenka, má moje oblíbené červené šaty, mmm, jen těch dortíčků by neměla jíst tolik." Šéfe, vy jste ale ďábel! Můžem hned?.. Já vám nevím. O svym šéfovi si můžete myslet, co chcete, ale pokud to není pedofilní narcis, tak si vlastně můžete gratulovat, že mohlo být i hůř. O emenems reality (prosím neplést s emerickejma lentilkama) jsem si nikdy nemyslel bůhvíco, už jenom kvůli tomu, co odjakživa prováděli autům těma nechutnejma polepama, ale má včerejší zkušenost se strejdou pedo to zpečetila. Ta jedna hvězda je za hajzldědka, kterej ví, co je život. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, a asi by se to mohlo nebo mělo rozšířit. Proč? Je to ukázka toho, jak někteří pracují, a jiní naopak ne. Hvězdiček 3 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Mě to baví! Jen bych českým zaměstnancům přála trochu hodnotnější dárky na konci pořadu, víkendový wellness už je takový ohraný. A docela se divím, že ti zaměstnanci to neprokouknou a věří, že se u nich natáčí dokument o nezaměstnanosti, ale tak asi nekoukají na telku. ()

Etrox49 odpad!

všechny recenze uživatele

Poľutovania hodná šaškáreň pre jednoduchých, zato však s plejádou oskarových ochotníkov (v tomto prípade zamestnancov). Títo ani na moment nevychádzajú z role, hoci im v rovnakom čase záhadne zmizol šéf, pribudol nový kolega s popolníkmi a plnovousom a odrazu sú všade naokolo Ultra HD kamery… Vrcholom všetkého sú precitnutia manažmentu… slizký, nekompromisný SS-direktor s oceľovou chrbticou zrazu jachtá, chveje sa a zadržiava plač, zhnusený sám sebou… A roky prehliadaný biorobot - preborník v modernom sraní na vlastnú hlavu si od nového kvartálu vychutná zdvojnásobený plat… Bravo! ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám tyhle hrané reality show rád. Některé “náhodné” situace působí až naivně uměle. Už jen ten “pracovník” obklopený štábem, který se před kamerou vyptává na diskrétní záležitosti kolegů. ()

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná (ne)reality show pro naivní primitivní publikum, které věří, že to je autentické a jednak rádi vidí kancelářskou krysu konečně chcípat dřinou a jednak rádi škodolibě pozorují něčí průsery. ()

Qer odpad!

všechny recenze uživatele

Utajený šéf je reality show, která postrádá jakýkoliv smysl. Kdo se může dobrovolně koukat na pořad, který je od začátku do konce podle scénáře? Každý díl je jako přes kopírák. Šéfa nikdy nikdo nepozná, dokonce ani jeho blízcí spolupracovníci, pár vybraných postaviček se vždy svěřuje "naprosto cizímu" týpkovi a dokonce si nikdo nikdy nestěžuje. Následně jsou všichni ti nastrčení zaměstnanci, pod tíhou dojemného osobního příběhu, velkoryse odměněni za to, že přes své životní strasti dělají svou práci. Příběh jako z pohádky. Celé je to nahrané a debilní. ()

djpatrick 

všechny recenze uživatele

Dobrá reklama a trapas pro majitele. Příjde mi to ve stylu, já jako majitel si žíji bomby život a podřízení, ať na mě dřou a drží hubu. Snad splní co nakecal. Hlavně prachy dostanou jen vyvolení. Shit..... ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Nedělám si iluze o tom, že velká část je nahraná (viz. třeba úklid zasviněnýho pokoje v 1. díle), ale musím říct, že jsem docela překvapen na to, že je to česká produkce špatný to není. Za tři. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. To opravdu není nikomu z těch zaměstnanců divné, že je najednou u zapracování nového nešiky tv kamera? ()

NunchakuMan odpad!

všechny recenze uživatele

Poprvé, co jsem to viděl, se mi to líbilo. Další díl byl ale skoro stejný a další také. Až jsem si pak uvědomil tu krutou realitu, že je to vše sehrané. U všech rozhovorů jsou kamery, lidem to nepřijde divný, zaměstnanci vždy pracují v otřesných podmínkách, ale zvládají to a prostě to dělají. Při rozhovorech pak všichni brečí. Tomu někdo umírá, tenhle nemá peníze, ten živí sám rodinu, ten nemá na studium atd atd. Nakonec přijde velké prozření a odměny, že by firma okamžitě zkrachovala. Nápad je to hezký, ale pak už mi došlo taky, že je to vlastně vše jen hraný. ()

Reklama

Reklama