Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Metráček na americký způsob. Samozřejmě náležitě šablonovitý, klišovitý a předvídatelný. Filmu jsem to odpustila. Jenifer Aniston se nám pomalu přehrála do rolí maminek. Njn, nikdo z nás nemládne. Když už se ale tenhle příběh točil kolem písniček Dolly Parton, tak se tam měla třeba jen na malou chvíli objevit, ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný feel good film opřený hlavně o výbornou volbu soundtracku Dolly a neskutečně sympatickou řadu hereček od Danielle Macdonald přes Jennifer Aniston po Odeyu Rush, Bex Taylor Klaus i Maddie Baillio. Skvělo obsazené, hůře napsané. V rámci žánru vážně dobré, ale stejně až zbytečně moc předvídatelné a emoce ždímající. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi to bude až tak moc líbit, ale jsem unesená. Je to skvělá hudební komedie, která vás rozesměje a dojme. Hlavní hrdinka je sympatická již od začátku a soucítíte s jejími pocity a problémy. Jedná se spíše o ženský film, který není nijak originální, jelikož se věnuje ideálu krásy, ale herecky je to skvěle zahrané a to je největší kvalita tohoto snímku. Písně Dolly Parton jsou jen třešničkou na dortu. Skvělý film, ke kterému se budu ráda vracet. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro vyžraný stodoly, tedy pardon, pro jemně objemnější holčiny, která se je tu bude snažit přesvědčit, že i přestože jsi velká, tlustá a hnusná, tak i přesto můžeš vyhrát soutěž krásy a najít si vysportovaného fešáka. Myslím, že k tomu už nemusím nic dodávat, aby divák pochopil, že Star Wars je oproti tomu, co se sci-fi vyznění týče, hadr. Možná tedy, že daná sorta dívek a žen se nechá tímto snímkem obalamutit, či dokonce inspirovat, místo toho bych ale spíš doporučil se nenechat dále konejšit takovýmito bláboly, radši bych vyhodil do koše chipsy a čokoládu, co se právě chystáte pozřít a šel bych si ven oběhnout pár bloků. Tolik asi k zápletce, která krom této nesoudné myšlenky nabízí ještě emočně vypjatý vztah mezi matkou a dcerou, které si k sobě snaží najít cestu, což se jim samozřejmě též povede, každopádně nefunkční a nepřesvědčivé je to úplně stejně, jako ty kecy o tom, kterak King Kong v dívčím těle ke štěstí přišel. Co tento film ale naštěstí zachraňuje, je poměrně svižný spád a sympatické obsazení, kde jsem sice úplně nepochopil, proč se zrovna tohoto projektu zúčastnila Jennifer Aniston, ale budiž, postavy a jejich představitelky jsou fajn, takže proč ne. Humor se tu jinak ale příliš nevyskytuje, respektive vůbec, s nějakou tvůrčí stylovostí, nápaditostí, či atmosférou se tu divák pak také nemá šanci potkat, takže můj celkový dojem z této podívané bych hodnotil jako nesoudnou pohádku, která se dá ovšem přežít, neboť to není prostě zpracované zas až tak vyloženě trapně, či nesnesitelně. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další rádoby vyrovnaný a spokojený Knedlík, který vlastně vůbec vyrovnaný a spokojený není. (K prozření mu mimochodem stačila jedna jediná líbačka s klukem, který mu v návalu vášně sáhl na špek.) Když pominu zápletku se zesnulou tetou, za kterou by se nemuselo stydět kdejaké drama, tak je "Já, Knedlíček" jen nuda (druhou polovinu jsem asi 3x posunula) a stereotypní šeď. A jelikož jsem navíc nečetla knižní předlohu, tak jsem úplně nepochopila, co si má vlastně divák z filmu odnést. Že sympatické, elegantní a nadané mohou být i holky 120 kg+? Oukej, ale to je trochu málo. Chybělo mi nějaké (JAKÉKOLI!) sebeuvědomění a uznání chyby ze strany hlavní hrdinky. Ať už ve smyslu "oukej, možná bych mohla nechat auto čas od času v garáži a jít do školy / do práce pěšky, abych nebyla zas až taková koule, když jsem se sebou vlastně nespokojená", nebo ve smyslu "oukej, krásný a hubený holky nejsou vždycky vyzobaný nebo zlý, jak jsem si myslela" alá "Slečna drsňák". P.S.: Dovolím si vypíchnout jednu větu, která mě osobně velmi zaujala a potěšila, protože se jí dnes málokdo řídí. "No, možná můžeme dát najevo svůj názor, aniž bychom kazily soutěž všem ostatním." Bingo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)

Reklama

Reklama