Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké to je, když lidé lžou, a vás to baví? To se dozvíte v nové zábavné show. Čtyři známé osobnosti se snaží odhalit neuvěřitelné pravdivé příběhy a nekompromisní lháře! (TV Prima)

Recenze (5)

Petrik82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pseudokelebrity zase něco hádají... Neuvěřitelně napínavé, zábavné a inovativní.. Za Odpad... Děkuji.. Neberu.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle nový televizní pořad TV Prima sice není bůhvíjak zajímavou podívanou, ale během těch několika dílů co jsem viděl, jsem se několikrát i slušně zasmál. Zvláště co se hlodů „lachtana“ Horvátha týče. Žílková si to od dob svého účinkování v Tele tele u dost lidí posrala (hlavně v poslední době), ale tady je celkem snesitelná – stejně jako Kopta. Co se samotného formátu této „show“ týče, tak ta mi přijde dost suchá – hlavně tedy to vyzvídání pravdy od soutěžících. Jedna-dvě otázky (většinou) o ničem a šup jde se hodnotit. Sám moderátor taky žádná sláva… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Prima opět svolala svůj tvůrčí mozkový trust a následně vyslala do světa nový zábavný pořad, který okamžitě dosáhl stejných kvalit jako většina záležitostí z této produkce. Sestavu hostů naverbovaných do tohoto paskvilu raději nebudu ani komentovat a vše podtrhuje fantastický a vtipný výkon moderátora. Výblitek, který na Primě a Barrandově vyloženě očekávám. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z velké zvědavosti jsem se podíval na celý jeden díl (očekával jsem totiž novou českou kopii Would I Lie To You), ale výsledek je tradiční nekoukatelná a trapná mizerie, klasická produkce TV Prima. Jaké to je, když lidé lžou a mně to baví, jsem se bohužel opravdu nedozvěděl. ()

Reklama

Reklama