Reklama

Reklama

Výjimeční přátelé

  • USA A Beautiful Day in the Neighborhood (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Novinář Lloyd Vogel (Matthew Rhys) je pověřen, aby napsal článek o oblíbeném tvůrci a moderátorovi dětské televizní show Fredu Rogersovi (Tom Hanks). Poslušně se vydá do studia, kde Rogers natáčí svůj pořad, a záhy mu začne klást zvídavé otázky. Fred má však zjevně jiné plány. Dotazovaný se náhle promění v tazatele a pomůže Lloydovi překonat trauma z minulosti i znovu objevit víru v lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Taká agitka na výchovu a na riešenie rodinných problémov a vzťahov. Kde sme to už len videli? Jaaaj, šak všade. Stále je to o tom istom. Tu ale musíte byť dofetení alebo správne nastavený aby vám to sadlo. Zase raz nerozumiem Hanksovej nominačke, ale sošku zobrali už aj za horšie úlohy, takže, všetko je otvorené. Mentálne ma tento film zničil, preto nemôžem inak ako ODPAD! ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Mám rozečtený ten sáhodlouhý text, jenž odhaluje pozadí (ne tamto pozadí!) slavného amerického Strýčka Jedličky, abych pronikl (ale no tak!) do problematiky onoho nekonečného dobrodiní přátelského chlápka ze sousedství. A je to vskutku interesantní čtení. Rozhodně o dost poutavější než tohle uondané, sladkobolně patetické mrzení. Takže furt lepší Jim Carrey v hrsti než Tom Hanks na střeše. A já si jdu dočíst ten článek. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neměl na začátku takovou touhu film vypnout a nikdy jej nedokoukat. Díky bohu, že jsem to neudělal, jelikož jsem byl odměněn náležitou dávkou emocí. A apeluji tímto na tu hrstku lidí, jež budou přemýšlet o tomtéž, jelikož připitomnělý a ne příliš přístupný úvod A Beautiful Day in the Neighborhood rozhodně stojí za to přečkat a zvyknout si na tempo tohoto zvláštního snímku. Vlastně mi to strašně moc tématem i tónem připomínalo seriál K smíchu s Jimem Carreym, takže kdo viděl, bude tu jako doma. Musím dodat, že Tom Hanks je tu zase jednou naprosto bombový a ty nominace na různé ceny jsou rozhodně zasloužené, ten chlapík prostě zahraje všechno. A taktéž perfektní je tu Matthew Rhys, kterého přece jen tak často nevídáme, ale nyní se mu urodilo několik zajímavých projektů. Feel good kousek roku...7/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané a nezáživné. Jediné, co je na tom dobré je herecký výkon Toma Hanske, který I tak nudný film dokáže poznést tak, že je to koukatelné. Bez něj by to byl pdoprůměrný brak s ním se to k tomu průměru alespoň trošičku blíží. Je škoda, že režisérka z toho nevyždímala vice emocí. Nevím proč se hlouběji neponořila do vztahu mezi Lloydem a Jerrym, aby to v divákovi vyvolalo alespoň trochu emocí. Bohužel v takovém případě vystupuje Hanks jen jako sekundární andělíček štěstí a to je trochu otravné. Za mě naprosto zbytečný film, který vůbec nemusel vzniknout. Ale Tom musí mít radost, protože ten zbytečný film mu přinesl nominací na Oscara. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemal som problém s dokonale dobrosrdečným Hanksom. Verím, že taký ľudia existujú a dúfam, že je ich čo najviac. Sralo ma ale, že postavu Rogersa spoznávame cez postavu reportéra, ktorého príbeh ma absolútne nebavil a od prvých minút ma neskutočne nudil. Fakt som mal problém to dopozerať. Hanks ako vždy skvelý, ale vďaka forme akú zvolili autori, to pre mňa bola neznesiteľná nuda. 3./10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama