Reklama

Reklama

Výjimeční přátelé

  • USA A Beautiful Day in the Neighborhood (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Novinář Lloyd Vogel (Matthew Rhys) je pověřen, aby napsal článek o oblíbeném tvůrci a moderátorovi dětské televizní show Fredu Rogersovi (Tom Hanks). Poslušně se vydá do studia, kde Rogers natáčí svůj pořad, a záhy mu začne klást zvídavé otázky. Fred má však zjevně jiné plány. Dotazovaný se náhle promění v tazatele a pomůže Lloydovi překonat trauma z minulosti i znovu objevit víru v lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, když jsem cca před 3mi lety viděla trailer a vůbec se mi do toho filmu nechtělo...Za mě je to zvláštně prolínané a nejsem zrovna fanoušek maňásků a podobných show...Nicméně si myslím, že život pana Rogerse byl neskutečně bohatý na zážitky s lidmi, se kterými se setkával a příběhy, které s nimi zažíval a prožíval. Ve výsledku jsem ráda, že postava Lloyda, i když byla zatvrzelá, tak pro svoji i manželčinu budoucnost do toho setkání dával stále víc a víc... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo fajn, dokonca aj svojim posolstvom, ale celé mi to prišlo také nejaké vlažné. Dominantnou témou bolo nečakané priateľské puto medzi novinárom a televíznou hviezdou. Napriek kvalitnému hereckému obsadeniu (najmä skvelý Tom Hanks) mi to celé prišlo také nevýrazné a svojim spôsobom obyčajné. Samozrejme, bolo tam mnoho svetlých okamihov, zaujímavých dialógov a scén, ale z celkového pohľadu to vôbec u mňa nevyvolalo žiadny Waw efekt. Všetko to išlo akosi prirodzene a priamočiaro - a to akosi žiadnemu filmu nikdy nepomôže. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dokonalý Tom Hanks coby Fred Rogers. Nejpozději ve scéně v restauraci vás bude mít v hrsti, protože jeho pohled upřený do kamery musí přimět k minutovému zamyšlení úplně každého - nejen postavu Matthewa Rhyse, která tu absolvuje jednu z nejméně pravděpodobných terapií v historii terapií. Spoustu plusových bodů filmu navíc nasbírá režie Marielle Heller, která celý film pojala jako jednu epizodu Rogersovy show. Komu se Výjimeční přátelé budou líbit a chtěl by se o Fredu Rogersovi dozvědět více (protože tohle není jeho životopis), nechť se podívá na dokument Won't You Be My Neighbor?. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom Hanks už není taková jistota, jako tomu bylo před lety, kdy byla skoro jistota, že film, kde se objeví, bude minimálně zábavný, když už ne nezapomenutelný. Tentokrát je sice to jediné dobré, ale film jako takový je neuvěřitelná, utahaná bída, která se po celou dobu tváří jako nezapomenutelný filmový klenot. Druhý den jsem nevěděl, o čem film vlastně byl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemal som problém s dokonale dobrosrdečným Hanksom. Verím, že taký ľudia existujú a dúfam, že je ich čo najviac. Sralo ma ale, že postavu Rogersa spoznávame cez postavu reportéra, ktorého príbeh ma absolútne nebavil a od prvých minút ma neskutočne nudil. Fakt som mal problém to dopozerať. Hanks ako vždy skvelý, ale vďaka forme akú zvolili autori, to pre mňa bola neznesiteľná nuda. 3./10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama