Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další super DC animák. V podstatě tu můžeme vidět to samé, jako ve filmu Superman: Doomsday nebo Batman vs Superman. Rozdíl je snad jenom v tom, že tu vidíme celou Justice League a to dost často. Kromě nich ve filmu vystupuje i Lex Luthor. Ve zkratce si Superman a Doomsday dají po držce, nic zásadního. Mohlo toho být víc... "Luthor vás zachrání!" ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová animace strádá v detailech pozadí, při chůzi či plutí krabicových aut, nicméně dynamické bitky a postavy vykresluje dobře – a o ty jde především. Citlivý náhled do nitra Supermana a jeho nejistoty ve vztahu s Lois z něj tvaruje nečekaně plastický charakter, příjemně živě se pak odvíjejí i interakce mezi členy Ligy nebo záporácké plány Lexe Luthora. Důsledkem je, že se o Supa v zoufale vyrovnaném závěrečném fightu v ulicích Metropolis skutečně bojíte a při jeho posledním, obětavém činu cítíte i patřičné emoce. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle strčí 99 procent Marvelovek do kapsy jak nic. Má to kvalitní scénář postavy i děj. Závěrečné destrukce jsou na hodně kvalitní úrovni a takový Michael Bay by se od toho mohl učit nemluvě o brutalitě což je na animák něco nevídaného. Hvězda dole za Flashe a pokus o humor kdyby tam na konci chcípl dám pátou hvězdu bez váhání. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

DC aj v tomto prípade potvrdzuje, že i keď mnohé hrané filmy z ich dielne nepatria medzi klenoty kinematografie a Marvel si z počinov konkurenčného štúdia neraz právom robí srandu, animáky im skrátka sedia. The Death of Superman je skvelou akčnou zábavou, ktorá svoje nedostatky úspešne zakrýva dobre budovaným napätím, hraním sa s emóciami diváka a primeranou surovosťou. 8/10 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má Superman takový (tedy ty máš ale pěknou držku, haha!) divný xicht. A poněkud to zřejmě přehnal se steroidy. Blééé. Též nechápu, proč to má znělku jako hrané DCEU filmy a proč to nemá vizuál, dle super předlohy, které tohle sahá tak do půli lýtek a kde se autoři vykašlali z 90% na předlohu a většinu děje si prostě vycucali z prstu. Nechápu. Snad bude 2.díl lepčí. Takže nejlepší na celém tomto dílku jsou ony 4 mezi a potitulkové scény. To je ovšem zatraceně málo. Jo a Doomsday vypadá jako něco, co vypadlo z Dinobotů a ne jako Důmsdej, jak má vypadati. Ve Smallville byl o 100% lepší a možná i v tom BvS. Kašlete na instinkt, jděte do comicsu. Dostanete nářez, jaký se jen tak nevidí. P.s. na Superman/Doomsday z 2007 to nemá ani náhodou! ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno