Reklama

Reklama

Unfriend

  • Německo Friend Request (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Laura je jednou z najpopulárnejších dievčat svojej školy. Keď jedného večera na sociálnej sieti potvrdí žiadosť o priateľstvo podivnej samotárskej dievčine, ani v tom najhoršom sne by ju nenapadlo, aký to bude mať dopad. Po neustálom kontaktovaní množstvom správ, komentárov k jej osobe, telefonátov, no najmä konflikte v školskej jedálni, nadobúda dojem, že najlepším rozhodnutím bude dané "facebookové priateľstvo" raz a navždy prerušiť. Neubehne však dlhá doba a presvedčí sa, že tento krok bol ďalšou obrovskou chybou. Zúfalú dievčinu Laurin krok natoľko rozruší, až spácha samovraždu. Napriek tomu, že sa sprvoti zdá, že je všetkému trápeniu koniec, peklo ešte len začína naberať na obrátkach. Daná udalosť totiž spúšťa sled záhadných úmrtí, za ktorými stojí temná stránka zosnulej Mariny. Zlovestný duch bude putovať svetom živých dovtedy, kým sa nepomstí všetkým Lauriným priateľom, vrátane jej samotnej. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (186)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ONA CHCE, ABYS BYLA OSAMĚLÁ. JESTLI JE TO PRAVDA, TAK JSI JEDINÁ, KDO JE V BEZPEČÍ…" /// Tak si představte, že existujou existence, který nedokážou pochopit, že nejlepší parta je jeden. Takže tady jedna taková nemilá osoba děsivě a duchařsky cyberstalkuje a celkem frajersky redukuje počet přátel chudinky Laury. Teen obsah, fajn strašení, taky hezký animace… a sledováním za úplňku, se sluchátkama, nejenže nic neposerete, ale zajisté (ne)potěšíte vašeho kardiochirurga. Filmovej všeuměl Simon Verheoven je slušným hororovým příslibem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Scházíme se před černým zrcadlem. 2.) Dělám si prdel z „gotický“ holky. 3.) Thx za titule „arilka a badboy.majkl“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie z Nemecka.Táto fúzia "Cyber hororu" a "Witchcraftu" vyšla fakt na výbornú.Zopár (aj keď klišé) fungujúcich lakačiek nechýba.Herecke obsadenie celkom sympatické,typické pre tieto teenagerske kúsky.Technická stránka a celkové spracovanie mi dosť pripomína ostatné novodobé duchárske kúsky spoza mláky.Ono celkový ten Americký "look" sa nedá filmu uprieť.No to je asi jedine,čo by som vytkol.Inak spokojnosť! 80% ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé postavy, hloupé chování a zaprášená zápletka, ale ty hororové momenty, kdy začne jít o krk. Za tyhle noční můry by se nestyděl ani Freddy Krueger, masky by naopak potěšily Sama Raimiho. Výtky blednou ve světle toho, že jako horor Friend Request funguje jako málokterá žánrovka z posledních let. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Friend Request je pro mne překvapením roku, že předčil u mne Conjuring 2 i Lights out dohromady a zároveň je nejlepším zástupcem Cyberinternet žánru. Je velká škoda, že Friend Request nešel do kina místo naivního Cybernatural, poněvadž zde funguje úplně vše. Vynikající atmosféra, infarktové lekačky( z té jedné jsem nespal celou noc a nic intenzivnějšího jsem neviděl za svou hororovou kariéru), prvky okultismu, záhada sociálních síťí, slušná brutalita, perfektní masky a prvotřídní vizuál. Vůbec nevadí, že příběh je nejslabším prvkem filmu, když vše ostatní funguje bezvadně. Hlavní hrdinka je navíc příjemně sympatická, ta záporná naopak správně slizská. Už dlouho jsem při hororu neměl tak úzkostlivě nepříjemné pocity jako zde, dost možná způsobené právě oným tématem, protože představa, že píšu Recenzi na své FB stránce a bylo by to pro mě osudné, mě celkem mrazí :D Sluchátka povinnost. Story 6/10, Atmosféra 9/10, Gore 7/10, Vizuál 9/10, Akce 5/10, Napětí 8/10,Humor 3/10. Zábavnost 8/10, Lekačky 10/10.85% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to prostě nuda. Film nevyděsí (maximálně na vás vyskočí nějaký ksicht) a jediné, co bych jako hororové označil, byla ta psycho videa na profilu té holky. Postavy nesympatické a jejich osud mi byl ukradený. Ale tak jako jo, líbilo se mi, jak se ten nápad někam posouval a i ten konec se jakž takž dal. Jo a asi jednou jsem se lekl. 2* ()

Galerie (124)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Kapském Městě v Jižní Africe. (ARI50)
  • V 56. minutě je ve vyhledávači složek pacientů vyplněno „křestní jméno: Nedifar, příjmení: Marina“. Po otevření Marininy složky už je jméno zadáno správně. (Morrighan)

Reklama

Reklama