Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney zrejme zverilo realizáciu tohto čuda ASYLUM Studios. B-ečkové efekty, totálne nezaujímavý pilot. Zaujímalo by ma, kam sa podel toľko sľubovaný mega tučný budget seriálu! A čo znamená tá piča na prsiach... pripomína mi to Schumacherovho Batmana, keď mu dal na pancier bradavky... Toto je ozaj len pre masturbátorov SW! ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm. Cením analogový vizuál a westernový feeling, a pak možná ještě, no... Wernera Herzoga, když říká "lower your blasters"? Jinak je to takový lazy storytelling (flashback hlavní postavy v pilotním díle v prvních 20 minutách mě vlastně vyloženě štve svojí nenápaditostí, navíc když máte komfort několikadílné série...) Takový bezpečný start, kde se víc sází na nostalgii než originalitu, ale přála bych si něco víc. Ale ono to přijde! ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jsem optimista a dávám za čtyři hvězdy, protože doufám, že zbytek seriálu nebude podobně jako clone wars - krátká stopáž s debilním lineárním příběhem. Snad ne. Jinak je to relativně OK, atmosférou někde na pomezí staré trilogie a Solo a celkem mě to baví a to včetně těch 80kových efektů. Naopak díky té helmě zas až tak moc nefunguje charisma hlavního hrdiny a třeba vtipy v kombinaci helma vs. robot opravdu nepůsobí lidsky (což by humor měl). To je ale tak jediná výtka, kterou kromě děje mám. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl na mne nijak výrazně nezapůsobil. Spíše jsem se nudila a to i po té, co jsem si na Wikipedii našla, kdo že jsou to ti Mandalorianci (ano nejsem fanoušek ságy Hvězdných válek, líbily se mi jen ty tři původní a pak ještě jakž takž epizoda 1). V prvním dílu mne příjemně překvapil dospělý ráz i vcelku hutná atmosféra, co mne zklamalo, je absence děje a dialogu. Zatím dvě a půl hvězdy. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

No nevím, pořád je to pohádka pro trochu větší děti... není tam nic temnýho, žádný gore... nic.. člověk musí vypnout mozek a logiku aby na to mohl koukat. No je to trochu lepší než klasický Star Wars, ale nic úžasnýho. Chtělo by to podstatně víc přitlačit na pilu (ale chápu USA + rating PG13 = víc prachů) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na levé rameno. Stejná chyba se stane i v momentě, kdy Mandalorian krotí blurgga. (G....)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už vo filme Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)
  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika vo filme Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)

Reklama

Reklama