Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci jsou obklíčení. Jejich mocný nepřítel zná minulost každého z nich. (Disney+)

Recenze (75)

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Špatný to nebylo, ty dobrý stránky tu popisuje plno uživatelů, ale na rozdíl od řady ostatních mě "cool" robot IG-11 vytáčel jako zavíračka od půl osmý večer. Byl totiž strašně over powered. Podle sw kánonu tvořili stormtroopeři hlavní síly impéria kvůli své vyšší bojové kvalitě vůči droidům. A tady jeden droid, i když nabouchaný, vymlátí desítky stormtrooperů a oni mu neudělají vůbec nic. Ale proč teda vůbec existují stormtroopeři, když mohli vyrobit miliony podobných droidů někde na pásu a armáda by měla stonásobnou bojovou hodnotu? A ten konec "asi jsme vyčistili město", po kterým najednou zmizeli všichni stormtroopeři, byl zbytečně useklej. U dílu s hodnocením přes 90 % bych očekával, že logika nebude jeho nepřítel a sw vesmírem si nevytře sedinku jako jeho poslední tři filmoví bratříčci. Škoda. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl série. Příběh má konečně nějaký smysl a odvíjí se dál. Seznámení s postavami mohlo být klidně delší. Bohužel scénář a logika děje má stále hrozné díry. To si v Disney myslí, že diváci mají v průměru 6 let nebo jsou tak hloupí scénáristi? :( SPOILER: proč jim dávají čas na útěk? proč se vykecávají při útěku? jednu umírá a za 10s je zazračně uzdraven? a držet se stíhačky bez inerciálních tlumičů je najednou pohoda ENDSPOILER Sundání helmy jsem fakt nečekal. Vibročepel na konci super. zase je to jako Pejsek a Kočika (vařili dort, dali tam plno dobrých věcí, ale celek se moc nedá konzumovat) ()

Reklama

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pedro Pascal ukázal na 10 vt svou tvář ale stejně zdaleka byl až čtvrtou nejlépe hrající postavou po Gině Carano, Wheatersovi a bojovém droidovi. Asi nejlepší akční scény celé série a zase musím konstatovat, že kde díly je delší čas na rozvoj postav jsou prostě lepší. Nechápu proč ze začátku byly díly jen 30 minutové. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezaměnitelný rukopis Taiky Waititiho finále neuvěřitelně sedl. Úvodní rozhovor scout trooperů byl prostě geniální. Celkově má finále výborný timing. Celá epizoda má perfektně vyvážený humor, akci i takovou tu finální osudovost. Navíc velmi cením konec, který je decentní s žádným přehnaným cliffhangerem, ale má zároveň i příslib do budoucí druhé série. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/SPOILERY/ HEY BABY, DO THAT MAGIC HAND THING! Až na zopár vecí ako vyhrotený pyroman ,ktorý by ani náhodou nedokázal podpáliť celý barák ,alebo miestami fakt prehrotená akcia je to výborné zakončenie prvej sezóny a super štart pre druhú. Mandov ksicht ocenený :) Nečakal som nič a na moje prekvapenie i keď mali tvorcovia veľa materiálu ,ktorý by mohli dosrať no dokázali vytvoriť super diel ,kde každá vec má svoje logické odôvodnenie a akcia má hlavu a pätu a nie je len o šťastí ako v tom nepodarku menom epizóda 7 ,ale musím uznať ,že začiatok bol fakt o náhode a toto by sa nikdy nemohlo stať ,ale Star Wars nikdy nebol realistická dráma takže mu to som schopný odpustiť. Dostal som naspäť staršie postavy a s niektorými som sa musel rozlúčiť. A to je tiež správne. Ale najviac ma uchvátil nový druh meča ,o ktorom síce nič neviem ale nevyzerá to byť na typický svetelný meč ,pretože je to obyčajný stredoveký meč len fosfofeskuje. seriálu tiež pomohlo ,že až do poslednej epizódy sa tu nespomínajú slová ako Force a Jedi...Jednou vetou - Bude sa ešte na čo pozerať. I Have Spoken .... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se objevil v obou animovaných seriálech ze světa Star Wars a byla o něm zmíňka i ve filmu Rogue One (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama