Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola jazda. Zatiaľ najlepšia epizóda celej série. Boba Fett sa ukázal v plnej paráde. Dostal veľa priestoru a nesklamal. Využil plný potenciál. Celý diel bol veľmi napínavý. Čím viac sa to blížilo ku koncu tým viac som bol v napätí. Pekne sa nám to blíži do finále. A už sa veľmi neviem dočkať ďalšej časti a samotného vyvrcholenia série. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavi me, kam se posunul dej. Ale ta akce byla teda binda. Ze, se trooperi netrefuji, jsem si zvyknul. Ale to, jak nabihaji na smrt jedne pani, jak ona debilne beha po hrebenech pod palbou, jak trooperi zazracne zacnou trefovat brneni, kdyz se objevi mando, to me fakt nebavilo. Tohle byla akcni bida! ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Rodriguez byl od začátku vhodná posila do utahané minisérie a doufám, že tvůrce napadlo dát mu další epizody pro třetí sérii. Ví totiž jak má podat akci, napětí a postavy. Stále je to jenom kus z příběhu odehrávající se na jedné planetě, ale tentokrát se to dá nazvat jako dlouhá akční scéna s nečekaným koncem. No dobře ne úplně nečekaným, ale takový ten "chci vidět další epizodu". Což je věc, která 4 prvním epizodám zoufale chyběla a jejich absence by příběhu jen prospěla. Jen tak dál. 90%. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově bomba, spousta zvratů - Bobu Fetta jsem čekal až o hodně později, možná až příští sérii, unesení Grogua jsem odhadoval jako cliffhanger na konci série, a nečekal bych, že Disney budou mít koule na zničení Razor Crestu, rozhodně ne takhle brzo... Boba Fett natrhl Imperiálům prdel, hodně brutální nářez, naprosto super. No ale jinak... dialogy bohužel docela vázly, nevím, čím to bylo, ale moc to pro mě nefungovalo. “Ok kid, gotta go!” padlo snad 76x, když Boba pronesl Jangovu hlášku, znělo to jako hodně nepovedený fan service... no a kupodivu ani VFX nebyly nějaké povedené, výbuchy a valící se kameny vypadaly velice špatně, všechno ostatní bylo tak nějak umělé, natočené to bylo tak nějak zvláštně, lens flare prvky mi vyloženě vadily... no nevím. Rodriguez se tedy nějak nepředvedl. Možná až díl uvidím víckrát, změním názor, ale první dojmy... 60%, 3 hvězdičky. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název dílu odpovídá epizodě". Je to tragedie. Jako fanoušek SW jsem zklamaný. Rozpočet super, kostýmy super, efekty super. Jen scénář a režie je hrůza. Je to jen takový delší trailer. Nelogický děj a rychlý střih. Nevtrhne vás to do děje. Nežijete s žádnou postavou. SPOILER: jediný artefakt a BabyYoda na něm, byl trochu emotivní. Co to bylo s tím polystyrenovým kamenem jakože skálou? a rakety použije při odletu? proč nezničili lodě při přistání? A proč se letěl podívat "přímo" na křižník, když ho viděl přetím v "hledáčku".  ENDSPOILER. proč? proboha proč?:/ Nechápu tak vysoké hodnoceí. Vzpomente na starý dobrý SW, jak Luke naskočí do speedru a jede pouští Tatoine, to je atmosféra, citíte žár sluncí, písek...to je film...to je děj..to je emoce...zážitek... ne tehle seriál pro děti ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Kameny v ruinách starých Jediských chrámů mají ve světě Star Wars velkou moc a význam a jsou inspirovány podobnými kamennými útvary v našem světě (jako je například Stonehenge). Ostatně rozestavění mnoha Jediských staveb i kamenů v jejich ruinách tyto útvary připomíná. Nejinak je tomu i v ruinách chrámů na Tythonu a Ahch-To, kde je možné pomocí meditace na ústředím kamenu spojit svoji mysl se silou, jako to udělal Luke Skywalker (Mark Hamill) ve Star Wars Epizodě VIII (2017) a Grogu ve 14. kapitole seriálu Mandalorian. (Sidarius)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Reklama

Reklama