Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název dílu odpovídá epizodě". Je to tragedie. Jako fanoušek SW jsem zklamaný. Rozpočet super, kostýmy super, efekty super. Jen scénář a režie je hrůza. Je to jen takový delší trailer. Nelogický děj a rychlý střih. Nevtrhne vás to do děje. Nežijete s žádnou postavou. SPOILER: jediný artefakt a BabyYoda na něm, byl trochu emotivní. Co to bylo s tím polystyrenovým kamenem jakože skálou? a rakety použije při odletu? proč nezničili lodě při přistání? A proč se letěl podívat "přímo" na křižník, když ho viděl přetím v "hledáčku".  ENDSPOILER. proč? proboha proč?:/ Nechápu tak vysoké hodnoceí. Vzpomente na starý dobrý SW, jak Luke naskočí do speedru a jede pouští Tatoine, to je atmosféra, citíte žár sluncí, písek...to je film...to je děj..to je emoce...zážitek... ne tehle seriál pro děti ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, jeden ikonickej frajer se vrátil a je to přesně tak cool, jak asi bejt mělo. Celkově je moc fajn sledovat, kterak tvůrci šimraj brady SW geekům - ono to totiž není těžký a přitom je tu tolik prostoru! Producenti si jsou vědomi faktu, jak moc leží mnohým fandům v žaludku filmový epizody VII. - IX., takže se nenápadně žehlí ostošest a testuje se, do jakých vod se v tomhle masivním univerzu vydat. Vědom si je i Favreau, kterej má zjevně svěřený téma rád a nabízí příkladnej přístup... a totéž se dá říct o seznamu dosavadních režisérů, na němž je už hezká řádka zajímavých jmen. Podobný věci blábolim skoro u každý epizody, tak už jen dodam, že přihazuju pomyslnou půlhvězdičku za Ming-Na Wen. Střihnout si takovou roli skoro v šedesáti letech, to je na klobouček. (edit duben 2023: kdyby tak chudák Jon věděl, kam ho začnou v budoucnu tlačit...) ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky jedna velká akční scéna, která vytvořila podklad pro finální epizody a vedle toho vrátila do kánonu jednu legendární postavu a dala ji prostor zazářit. A to se rozhodně povedlo. Jen trochu škoda, že planeta tentokrát působila hodně nudně, jedna z věcí, na které se těším každý týden je vedle rozvíjejícího se vztahu dítěte a jeho nevlastního otce, je vždy i ta fauna, flóra a scenérie na pozadí děje. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl jeden z dílů, který se mi nejvíce líbil v téhle sérii. Jízda od startu do konce. Boba Fett a Fennec to celkem rozjeli. Boba dostal dost prostoru a předvedl skvělý souboj se ST. Poprvé jsem viděl jak z ST lítají kusy plastů. Tahle epizoda se mi vážně líbila a doufám, že to ke konci druhé série neztratí tempo. Tenhle díl se musel líbit i těm co doposud rejpali, že to jen kopíruje první sérii. Navíc tu máme více Jedi duchovna což je mi velice sympatické. Jsem zvědav na poslední dvě epizody. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Runy, které jsou vidět kolem kamene na Tythonu, když se s ním spojí Grogu, jsou Jediské runy, které již byly použity ve hrách ze světa Star Wars a také v seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Runy jsou inspirovány grafickým konceptem od Ralpha McQuarrie, který vytvořil již pro Star Wars Epizodu IV (1977). I přesto, že význam písmen jednotlivých run je znám, tak nejsou bohužel na kameni na Tythonu dost dobře vidět, aby bylo možné text „přeložit“. (Sidarius)
  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. dark troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)

Reklama

Reklama