Reklama

Reklama

VOD (1)

Obyvatelé planety Nevarro potřebují ochránit před útokem pirátského krále. (Disney+)

Recenze (50)

PiLgRiM 

všechny recenze uživatele

Kontrast vysoké CGI stylizace vs masky a prkenni herci jak z 90. (Místy dialogy a scéna připomínají spíš  hrané cutsceny z her od Westwoodu, než pomyslný vrchol televizní tvorby 21.století) v ději, který nemá žádnou pevnou kostru a funguje max jako fan servis pro lidi co bez SW nemůžou být. Nic proti, ale zmlsanej Andorem, tuhle pohádku plnou hezkejch animaci, odpornejch masek a nahodnejch dobrodružství nemůžu hodnotit stejně nadšeně jako zbytek. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to má vypadat! Nástup Goriana Sharda famózní, letecká bitva taktéž. Střípky o ne/fungování Nový republiky vítám a hltám. I Mandaloriani už nepůsobí jako takoví mamlasové jako v předchozí kapitole. Tahle epizoda má zkrátka všechny subsystémy aktivní. Díkybohům taky ospravedlňuje i předchozí díly, byť jsme se k ní dostali místama kostrbatou cestou (mračim se směrem k 1. a o něco víc ke 4. epizodě). Pořád to samozřejmě neni žádnej Shakespear (Gilroy, Willimon), ale když je to takhle zábavný a dobrý, nemám problém bejt shovívavější. P. S.: Nevarro je fakt až legračně prťavý. ()

Reklama

Bender0101 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle očekávání se (těžce naivnímu) Kargovi vymstilo poštvat proti sobě pirátského krále, který má křižník. Za zničení města může jeho hloupost. Konečně se vracíme na Coruscant, ale nevíme, co je s dr. Pershingem, místo toho dostáváme další hřebíček do rakve obrazu Nové republiky. Také už víme, proč Mandaloriané v této sérii nepoužili lodě - nemají je; a také, že od konce první série uplynulo přesně "mnoho let". Akce se sice tváří hezky, avšak obsahuje požehnaně hovadin. Bo-Katan nejen hraje první housle, ještě navíc má vést všechny Mandaloriany i přesto, že ji sekta neznávala. Důvodem má být její znalost "obou světů" spolu s uzřením mytosaura (Zbrojířka ji najednou věří).  Na Dina i Darksaber všichni úplně zapomněli. Závěrem máme "bombu" v podobě odhalení, že je Gideon na svobodě (což víme od třetí epizody) díky Mandalorianům, na které jasně ukazuje úlomek beskaru... 89%? ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po tomto fakt nevím jak se cítit. Přijde mi to hrozně prvoplánové a ploché a výstavba k tomuhle okamžiku mi přišla podstatě nulová. Celkově mi přijde, že tato série se začíná rozpadat v napojování a začíná se hrozně neplynulým způsobem kouskovat. Možná by to lépe fungovalo kdybych to viděl najednou, ale takhle jednou týdně se mi to fakt úplně nezdá. Přijde mi, že se ty epizody zaměřují jen sami na sebe a k dalším dílům to propojí jen nějakou jednou větou nebo až rekapitulací. To co přimělo mandaloriany změnit názor byly taky jen 2 věty. Nápad zbrojířky nebo jak to přeložit by mohl být fakt silný, kdyby ho nějak vystavěli, ale taky přišel úplně náhodně jen rychle na konci epizody a ještě k tomu úplně z ničeho nic a jen to snižuje ten rozhovor co spolu měli předminulý díl. Přijde mi, že všechno příchází odnikud, bez překážek a hrozně skokově. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne táto epizóda výrazne vystrelila. Manželka sa ma zhruba v 2/3 opýtala, prečo sa tak prihlúplo usmievam a na čo to tak intenzívne čumím. Nič nedefinuje moje pocity lepšie ako jej otázka. Užil som si každú minútu a motívy, ktoré tu boli načrtnuté sa dúfam dočkajú dostatočného priestoru. Svet Mandalorianov sa mení a skvele sa na to pozerá. 100% Disney plus ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Holomapa Nevarro vydává stejný zvuk jako mapy v originální trilogii. Dále zde můžeme vidět následující popisky (zprava doleva): přístávací plocha, Pul Kushin a Západní nádvoří. (Veskoslav)
  • Potvrdilo se, že robot R5-D4 sloužil jako pilot astomech během Rebélie v Alianci a potvrdil tak slova Peli Motto (Amy Sedaris) ze začátku série. (Veskoslav)
  • U baru na základně Adelphi Nové republiky můžeme vidět sedět Trappera Wolfa, kterého nehraje nikdo jiný než Dave Filoni – režisér, scenárista a tvůrce několika seriálů ze světa Star Wars. Sedí hned první zprava v pro něj s typickým kloboukem. (Veskoslav)

Reklama

Reklama